phishing

Çabuk: Yatırımcıları İhsaniye’ye bekliyoruz

Başkan Çabuk: “Sera ve otel konusunda yatırımcıları bölgemize davet ediyorum. İhsaniye’nin potansiyelini bilhassa seracılar iyi analiz etmeliler"

Çabuk: Yatırımcıları İhsaniye’ye bekliyoruz

Başkan Çabuk: “Sera ve otel konusunda yatırımcıları bölgemize davet ediyorum. İhsaniye’nin potansiyelini bilhassa seracılar iyi analiz etmeliler"

Çabuk: Yatırımcıları İhsaniye’ye bekliyoruz
10 Mart 2016 - 18:05

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın haftalık değerlendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıda ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Çabuk, “Belediye olarak asli görevlerimizi yerine getiriyoruz. Bizler farklı şeyler için yola çıktık” dedi.

“İhsaniye merkezi değil köyleriyle kasabalarıyla İhsaniyemizi ülkemize tanıtmak, sosyal ekonomik ve kültürel olarak ilerlemek, ilerlemenin gereklerini ve enstrümanlarını yerinde ve en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” diyen Çabuk, şunları kaydetti: “Sera ve otel konusunda yatırımcıları bölgemize davet ediyorum. İhsaniye’nin potansiyelini bilhassa seracılar iyi analiz etmeliler. Maliyetler çok düşük. Yatırım için ideal bir bölge. Güneş enerji santrali kurmak üzere proje çalışmalarımız sürüyor, gerekli izinler alındı. İnşallah yenilenebilir enerji üretimi yaparak çevremize ve ilçemize büyük katkılar sağlayacağız.  Sanayi sitesi inşaatımız bitmek üzere inşallah mart ayının sonuna doğru hep birlikte açılışını yapacağız. Yaklaşık 10 bin fidan diktik. Bir yandan da dikmeye devam ediyoruz.”

 

İHSANİYE BELEDİYESİ DESTEK GÖREMİYOR

Belediye olarak gelirleri en iyi şekilde kullanmalarına rağmen hükümetten destek alamadıklarını savunan Başkan Çabuk, sözlerini şöyle tamamladı: konuşmasından siyasilerden destek istedi: “Kapatılan cezaevi yıkılmaya yüz tutmuş durumda. Buranın bakımını yapıp halkımızın hizmetine sunmak, kadın bilgi evi ve Frig vadisi kültür merkezi olarak kullanmak istedik. Bir yıldır onayı gelmedi. Geçen sene Ağustos ayında büyük bir sel afeti yaşadık. AFAD tarafından tahsis edilen acil yardım desteğimiz halen gelmedi. Belediyemize destek olarak Çevre ve Turizm Bakanlıklarından istediğimiz araç ve malzemeler halen çıkmadı. Eksiklerimiz sadece bizim eksiklerimiz değil, biraz da destek yetersizliğinden. İnsanlarımız vatanına milletine bağlı, pırıl pırıl insanlar. Bu insanlar siyasi olarak ayrılmadan, belediyemiz siyasi olarak ayrılmadan en güzel şekilde desteklenmelidir. Hükümet ve iktidar yetkililerinden bizler bunu istiyoruz.”●Kurtuluş

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum