phishing

KOCATEPE RED EDİLEMEZ

KOCATEPE RED EDİLEMEZ

KOCATEPE RED EDİLEMEZ
10 Aralık 2017 - 13:59 - Güncelleme: 10 Aralık 2017 - 14:06

KOCATEPE RED EDİLEMEZ

 

Vatan Partisi İl Başkanı Halil Şahin Büyükkalecik Kasabası'nın isminin belediye meclisi kararıyla Kocatepe olarak değiştirilmesine karşı çıkan bir avuç kışkırtılmış aymazın Kocatepe ismini red ettiklerine ilişkin verdikleri beyanata karşılık bir basın açıklaması yaptı.

Halil Şahin açıklamasında şu görüşlere yer verdi;"Yerel Basınımıza yansıyan, Afyonkarahisar Merkez İlçe Kocatepe Kasabası’ndan bir avuç kışkırtılmış aymazın, hezeyanla bir araya gelerek, Belediye Meclisi kararıyla alınan karara itirazen, Kocatepe isminin red edildiğine dair beyanat vermeye kalkışmaları derin üzüntülere neden olmuştur.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunda ve Türk Ulusunun emperyalist işgalden kurtuluşunda yadsınmaz önemi olan Kocatepe’nin, kendi sınırları içinde bulunması kadar ulusal kurtuluş için düşen şehitlerimizi bağrında kucaklamakta olmasının verdiği gurur ve onurla, kasaba halkının ve onların seçilmiş temsilcilerinin aldığı kararla beldeye isim olarak verilmesi, Tüm Türk Ulusu için takdir edilen bir sonuçtur.
Tıpkı, Türk İstiklal Savaşı öncesi gibi emperyalist saldırganların taarruzu altında kaldığımız şu günlerde, ulusal değerlerimizi küçümsercesine ve reddedercesine olan bu karşı çıkışlar çok anlamlıdır."

Şahin ABD'nin akılalmaz tavrına da vurgu yaparak birlik ve beraberliğimizi korumamız gerek dedi. Şahin Sözlerini şöyle sürdürdü;"Sınırlarımızda ve yurt içinde olan ABD saldırılarını; ulusal bütünlüğümüzü yeniden inşa ederek püskürtmeyle meşgulken, ortaya çıkarılan Kudüs sorununda ulusumuz yekvücut olarak protestolar yapmaya çalışırken, milli ve manevi değerlerimiz ile bütünlüğümüzü tartışır hale getirecek her hal ve hareketten kaçınmak durumundayız .
Salt Kocatepe Kasabası değil, tüm ülkede ajan karıştırıcılar kol gezmekte ve masum halkımızı yanıltarak, kışkırtmaya yönlendirmektedir. Bu şartlar ve ortamda dahi ulusumuzu, devletimizi ve ülkemizi korumak için uyanık ve kararlı olmalıyız.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."


YORUMLAR

  • 8 Yorum
  • Abdullah Erkal
    6 yıl önce
    Bizler Kocatepe yi de kimseye bırakmayız köyümüzün ismine sahip çıkmamızdan diğerini istemiyoruz manası çıkaranları şiddetle kınıyorum. Burada halkı küçümseyerek halkı dinlemeden bir avuç aymaz diye nitelendiren Halil Şahin’i şiddetle kınıyorum. Büyükkalecik kasabasına davet ediyorum. Sorunu yerinde incelemesini istiyorum. Ayrıca Büyükkalecik halkından özür dilemesini istiyorum
  • Osman Pınar
    6 yıl önce
    Bu adam bizim başkandan emir almış herhalde yakında göre bir avuç u.
  • Ömer Arslan
    6 yıl önce
    Halil Şahin biz kocatepyi red etmiyoruz hakkımız olan ismimize sahip çıkıyoruz b
  • Abdullah erkal
    6 yıl önce
    Biz büyük kalecik halkı olarak bu degişiklik ten haberimiz yok başkan ve üyeleri kendi aralarında karar alıp degiştirmişler biz halk olarak itiraz ediyoruz büyük kalecik ismi degiştirilemez bunun içinde elimizden geleni yapacagiz
  • furkan ali çirdik
    6 yıl önce
    bizler Kocatepe'yi red etmedik başları tarafından yanlış algılanma söz konusudur tek isteğimiz büyükkalecik isminin geri gelmesidir kasabımızın 700 senelik belki daha fazla mazisi vardır KOCATEPEDE BİZİMDİR BÜYÜKKALECİK'TE .
  • Ahmet arslan
    6 yıl önce
    Sayın Halil Şahin’i köyümüzün sorununu tek taraftan dinlemek yerine yerinde görmesi adına köyümüze davet ediyoruz
  • Ahmet arslan
    6 yıl önce
    Bizler Kocatepe yi reddetmiyoruz asla Kocatepe bizim kurtuluşumuzun vesilesi kasabamızında yüzyıllardır varolan ismini koruma çabasındayız
  • Ahmet arslan
    6 yıl önce
    Bizler Kocatepe yi reddetmiyoruz asla Kocatepe bizim kurtuluşumuzun vesilesi kasabamızında yüzyıllardır varolan ismini koruma çabasındayız