phishing

Altıncı Mevsim okuyucuyla buluştu

Altıncı Mevsim okuyucuyla buluştu

03 Ekim 2017 - 22:10

Altıncı Mevsim okuyucuyla buluştu

 

FADİME AKAR-Altıncı Mevsim isimli şiir kitabı okuyucularıyla buluşan Rabia Burhan Gün FM’de yayınlanan Gündem programına konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Burhan uzun yıllardır yazdığı şiirleri yayınlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

 TÜM SORUNLARIMIZ ŞİİRLERLE ÇÖZÜLSÜN İSTİYORUM

Şiir kitabı Altıncı Mevsim’in hem ilimiz hem de ülkemizdeki seçkin kitapçılarda okuyucularla buluştuğunu söyleyen Burhan, “Tüm sorunlarımız şiirlerle çözülsün istiyorum. Hayatı edebiyatın güzelliğinde yaşayalım. Altıncı Mevsim ismini verdiğim şiir kitabım uzun zamandır yazdığım şiirlerimden oluşuyor. Dumanı üstünde bir kitap. Kitabım Edebiyatist Yayınevi’nden okuyuculara ulaştı. Kitabımın baskısında emeği olan tüm yayınevi yetkililerime teşekkür ediyorum. Bugüne kadar her zaman yanımda olan ve beni yüreklendiren anne ve babam başta olmak üzere tüm aileme, çocuklarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Şiirlere tutunan herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir kitap yayınladım. Mutlu ve heyecanlıyım” diye konuştu.

Programda babasına ithafen yazdığı, ‘Babama’ isimli şiirini seslendiren Şair Rabia Burhan duygu dolu anlar yaşadı. Yayında Burhan’ın şiirlerinden Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir de örnekler seslendirdi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum