phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SALİH BABA (SALİH SEL ) BIRAKTI

            SALİH BABA (SALİH SEL ) BIRAKTI

 

 

Önceki gün Sayın Salih Sel’i her zamanki gibi aradım. Amacım Afjet Afyonspor’la ilgili bir takım konularda bilgi almaktı. Zaten Sayın Sel ile birlikte olduğunuzda konumuz futboldur. Yine öyle oldu başladık yine futbol konulu sohbetimize. Ancak konuştuğum kişi sanki Sayın Salih Sel değil bir başkasıydı. Sel’i yakından tanıdığım için  konuşma şekli ve yöntemi bana biraz garip geldi. Çünkü konuşması buruk bir insanın konuşmasını andırıyordu. Ben bu ikilemlerde bocalarken Sayın Sel damdan düşer gibi, “Bırakıyorum Orhan Bey” deyiverdi.  Bir anlık şok yaşadım diyebilirim. Dondum kaldım.

BAŞKANLIĞI MECBUREN BIRAKIYORUM

Hiç aklımın ucundan dahi geçmeyen beklemediğim bir gelişmeydi.  Zira daha bu konuşmamızdan 2 gün önce  İl Genel Meclisi hizmet binasında birlikte olmuş öğle yemeğini birlikte yemiştik. Üstelik dolu dolu futbol konuşmuştuk. Şampiyonluk istemleri tavan yapmıştı, bu gözlerinden okunuyordu. Konuşmamızın bir yerinde Afjet Afyonspor Başkanlığını mecburen bırakacağını ifade etti. Nedenini ise bizlere çok net ifadelerle anlattı. Dinledikten sonra da kendisine hak verdik. Anlattıkları tamamen yasal zemine dayalı nedenlerdi.

SEL HEM ALAN HEM DE VEREN TARAFTA

Sayın Sel Afjet yönetim kurulu üyesidir. Yani Afjet Afyonspor’a maddi destek vere ve sponsor olan bir kurumun yönetiminde görevlidir. Daha açık bir deyimle sayın Salih Sel  veren taraftadır. Sayın Salih Sel aynı zamanda Afjet Afyonspor başkanıdır bu kimliği ile de alan taraftadır. Bu oluşuma yasalarımız olur vermemektedir. İşte bu nedenlerle süratle kongreye gidileceğini söyleyen Salih Sel, mevcut yönetime bir başkan getirileceğini kendisinin de ‘Onursal Başkan’ olarak görevine devam edeceğini ifade etmişti. Biz de anlattıklarından dolayı rahattık, çünkü Sayın Sel bir şekilde görevinin başında olacaktı.

SEL AFYONSPOR’DAN ELİNİ ÇEKECEKTİR

Değerli okurlarımız; bildiğiniz gibi siyasiler 24 saatte Türkiye’de çok şeyler değişir derler. Bu söz aslında siyaset için söylenmişse de ülkemizde bu kavramı her yerde kullanabiliriz. İşte burada da öyle olmuş Afjet Afyonspor’da yapılacak kongrenin neler doğuracağı belirlenmiştir. Üstelik gündemde daha önce dillendirilen “Onursal Başkanlık” gibi bir kavram yer almamaktadır. Bu durumda Sayın Salih Sel de ister istemez Afyonspor’dan elini ayağını çekmiş olacaktır!

TAKIMDA BİR DEPREM ETKİSİ OLUR MU?

Sevgili Kurtuluş okurları; biliyorsunuz daha ligler başlamadı. Ancak zaman da her geçen gün daralıyor. 27 Ağustos’ta ligler başlıyor ve üstelik takımımız ilk hafta deplasmanda oynayacak. Bu madalyonun bir yüzü. Diğer yüzünde ise Salih Sel, teknik heyet ve futbolcular var.  Gerek teknik heyet gerekse futbolcular Başkan Sel’i çok sevmektedirler. Tam liglerin arifesinde yapılacak yönetimsel değişiklik ve Sayın Sel’in görevi bırakacak olması takımda bir deprem etkisi yaratacaktır. İddia ediyorum başkanlarına ‘Salih Baba’ diyen Afjet Afyonspor’lu futbolcuların performansları yarı yarıya düşecektir.

SALİH SEL KULÜPLE İLGİLİ BİR YERLERDE MUTLAKA OLMALI

Üstelik böylesi bir yapılanma Şampiyonluk hedefleyen takıma ayrı bir darbe olacaktır. Bu nedenle mevcut durum gözden geçirilmeli ve şimdiki yönetim bir şekilde görevine devam etmelidir. Hani merhum Süleyman Demirel’in bir sözü vardı; demokrasilerde çare tükenmez Kesinlikle doğru bir söylemdir. Yeni bir yönetim oluşsa bile tepe noktada sayın Salih Sel mutlaka olmalıdır. Yoksa çıkılan yolda hüsranla karşılaşabiliriz. Zaman geçmeden bu olumsuzluk ortadan kaldırılmalıdır. Şurada 27 Ağustos’a ne kaldı ki ?

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum