phishing
İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

Köşebaşı

SAHTE DOST ALMANYA

 

 

 

 

Son iki yazımda hain Ermeniler’den ve sözde soykırımı kabul eden Almanya’dan bahsetmiş idim.

Ermeniler’e ve destekçilerine ateş püskürsem azdır.  Dost görülüp elindeki hançeri sırtımıza vuran, vurmak isteyen pek çok millet var.

Tarihleri karanlık ve elleri hala kanlı. İşte bunlardan biri sahte dost Almanya.

 

SIRA SANA GELDİ ALMANYA…

Eteğindekileri dök bakalım, neler çıkacak ortaya. Mesela İkinci Dünya Savaşında 6 milyon sivil Yahudi’yi neden öldürdün? Savaştır, öldüreceğim, dersen olmaz. Çünkü senin öldürdüklerinin çoğu savunmasız siviller. Önce zulm, sonra ölüm, yani soykırım. Soykırım tanıyacaksan sen önce Yahudilere yaptığın soykırımı tanı, o günkü devlet yönetimini sorgula…

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir planlama ile yapılan katliam ve soykırımın hesabını dünyaya ver.

Ama nerde bunun hesabını soracak güç? Herkes Almanya’ya ekonomik ve siyasi yönden muhtaç. Soramazsın çünkü Almanya bugün bünyesinde dünyanın en ileri medeniyeti olan insan topluluklarından birisini yaşatıyor. Nitelikli insanlar topluluğu. İşte bu gücü kullanıyor. Nitelikli insan silahını kullanıyor. Geçmişte 6 milyon vatandaşını katleden Yahudiler bile bugün Almanlar’a dost görülüyor. İşin ucunda para var. Para geçmişlerini bile Yahudilere unutturmuş. Hâlbuki Almanlar tarihte Yahudi soykırımı diye geçen utanç sayfalarında akla gelmedik eziyetler ile Yahudiler’e işkence etmişler ve öldürmüşlerdir. Gaz odalarında toplu ölümlerden mi bahsedeyim, topluca kurşuna dizilmeden mi bahsedeyim, yoksa filmlere de konu olmuş insanların fırınlarda yakılmasından mı bahsedeyim söyle hangisini tercih edersin.

 

 SOYKIRIM USTASI ALMANYA

Haa bir de bu dönemde insanlar üzerinde acımasızca yapılan tıbbi deneyler var değil mi?

Mesela buz havuzlarına insanların atılması ve ne zaman öleceklerinin beklenmesi daha söyleyeyim mi? Bugün kobay fareler yerine kullanılan savunmasız Yahudi ve savaş esirlerinden mi bahsedeyim, acımasız toplu ölümlerden ölüm beğen. Bunları sen yapmadın mı Almanya?

Bugün geldiğin noktada bu soykırımlarında katkısı var(!) Bunun hatırına O katlettiğin insanlara saygı göster. Bunlar yok edilenlerdi, gelelim yaşayanlara sağ kalanlara. Soykırım Almanya’sında ‘arı ırk’ ve ‘alt ırk’ diye ayrılan gruplaşmalarda sınıf farkları yaratıldı. Öyle ki arı ırk olanlar alt ırk ile evlenemiyordu.

Hitler’in sınır tanımaz Yahudi düşmanlığı, Almanya’da yaşayan Yahudileri paçavraya çevirdi. Yahudilerin hakları ellerinden alındı, yüksek mevkilerde görev yapanlar görevlerinden uzaklaştırıldı,     

Hatta Yahudilerin mallarına, mülklerine el konuldu.

 

 

BUNLARI SİZ YAPTINIZ ALMANLAR

Devam edeyim mi bir de bütün dünyanın bildiği kendi hakkınıza yaptığınız soykırım var.

Savaş tutsaklarını, Çingeneleri, özürlüleri, sakatları ne var ne yoksa hepsini sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına temizlediniz, bunun adı soykırım değildir de nedir?

Saymakla bitmiyor ama bir de sağ kalan Yahudilerin Alman topraklarından sürülüp Filistin’e zorla göçe gönderilmeleri var ki bu da Almanların orta-doğu coğrafyasına bela hediyesi…

Günümüzde Yahudiler ve Almanlar tüm gerçeklere rağmen barış ve refah içinde bir arada yaşıyor gibi gözüküyorlar. Bu toplum tarafından frenlenen bu tarihsel sorun bir gün mutlaka Yahudiler ve Almanları tekrar karşı karşıya getirecektir. 

Uyutma politikasında Almanlar’ı başarılı kılan soykırım sözcüğünü lügatlerinden çıkarması ve yasaklaması etkili olmuştur.  Almanlar soykırım gerçeğini örtmek içinde bugün hala siyasi ve ekonomik gücünü kullanıyor.

 

***

Akıllar gelen soru ise, Türkler senin ne siyasette nede ekonomide rakibinken ve kendinde bu kadar bol soykırım malzemesi varken ne diye bizimle uğraşırsın, be Almanya!

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum