phishing

ZAFTODER yılın ilk toplantısını yaptı

ZAFTODER yılın ilk toplantısını yaptı

ZAFTODER yılın ilk toplantısını yaptı
04 Aralık 2018 - 09:29

 

 

ZAFTODER - Zafer Bölgesi (Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak) Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği yönetim kurulu 2019’ un ilk toplantısını İkbal Termal Otelde gerçekleştirdi.

Toplantıya Korel Thermal Clinic&Spa Genel Müdürü Ümit Uysal. Grand Özgül Termal Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu,Akrones Thermal Spa Genel Müdürü Ünal Özgen,İkbal Thermal Spa Genel Müdürü Ali Gümüşhan,May Thermal Resort Genel Müdürü Abit Dedebek ve Oruçoğlu Thermal Resort Genel Müdürü Emrah Esen katıldılar.

Toplantı da alınan kararlar hakkında bilgiler veren ZAFTODER Başkanı Ali Gümüşhan Kültür ve Turizm Bakanı. Mehmet Nuri Ersoy’la bir görüşme yapacaklarını söyledi. Toplantı da alınan kararlar hakkında açıklamada bulunan Gümüşhan, “Bir önceki toplantıda gündeme getirilen Sağlık turizmi ile ilgili oteller hastaneler ve akredite bazı acentalar davet edilerek ortak bir toplantı yapılmasına emitten sonra acentalar tespit edilerek Mart ayında organize edilmesine karar verildi. Ömer&Gecek altyapı derneğine üye olma kararı şimdilik askıya alındı. Alınan kararlar ile ilgili söz sahibi olabilme adına Vali Mustafa Tutulmaz ile görüşülecek. Bir önceki toplantıda gündeme gelen üye sayısını arttırma adına Kütahya ve Uşak ziyaretlerine başlanmasına ve bu ziyaretlere en az 3-4 kişi toplanarak gidilmesinin planlandı. Tüm otel müdürleri toplu şekilde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyareti yapması kararı alındı. Bir sonraki toplantının ise  6 Şubat 2019 Çarşamba günü Akrones Thermal Spa Genel Müdürü Ünal Özgen ev sahipliğinde yapılacaktır “dedi.

 

AFYONHABER03.NET

YORUMLAR

  • 0 Yorum