phishing

MHP Salar'da görkemli açılış

MHP Salar'da görkemli açılış

MHP Salar'da görkemli açılış
04 Aralık 2018 - 09:24

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salar belde teşkilatı büyük bir kalabalık ve coşkuyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

MHP Salar Belde teşkilatının açılışına Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, İl Genel meclisi Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu, belde belediye başkan ve başkan adayları ile çok sayıda vatandaş ve partili katıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ise Eskişehir ilinde bir yakının rahatsızlığı nedeniyle programa katılmadı. Belde teşkilatının açılışı kurban kesimi ve duaların okunmasıyla başladı. Açılış öncesi bir konuşma yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, 31 Mart yerel seçimlerinde şanlı üç hilal sancağını Salar belediyesine asacaklarını söyledi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamı ileterek sözlerine başlayan Kartal, “400 Milyonluk Türk Dünyası’nın ümit ışığı, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin selamını sizlere iletmekten ve aranızda olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Salar Belde Teşkilatımızın, seçim irtibat büromuzun açılışı için burada bulunuyoruz. Yiğidin harman olduğu bu topraklarda sizlerin içinden bir yiğit, Salar’ın öz evladı Gazi Avşar Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi Salar Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmiştir. Biz sizlere inanıyoruz, bu meydandaki coşkuya güveniyoruz, gece gündüz demeden, ailenizi, evlatlarınızı, arkadaş ve dostlarınızı, helal rızık kazandığınız ekmek kapılarınızı ikinci plana atarak önce dava, ille de dava ille de Milliyetçi Hareket diyen sizin gibi dava adamları olduğu sürece kutlu davamız elbette zafere ulaşacak ve uğruna canımızı vermekten geri durmayacağımız şanlı üç hilalli sancağımız Salar Belediyesi’ne asılacaktır” dedi.

 

“30 MART AKŞAMI 3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”

Belde teşkilatının açılışına katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Salar Belde Belediye Başkan Adayı Gazi Avşar, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Salar beldesini kazanacaklarını söyledi. Salar beldesini MHP’nin üretken belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirten Avşar, seçim çalışmalarına başladıklarını belde de gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak projelerini anlatmaya başladıklarını söyledi.  Avşar, “Afyonkarahisar genelinde olduğu gibi Salar’da da çok yoğun bir şekilde seçim çalışmasına başladık. Allah’ın izniyle Salar’da seçimleri kazanarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız.  Bugün itibariyle belde teşkilat binamızı hizmete açtık. Açılışımıza çok sayıda vatandaşımız ve partililerimiz katılarak bizi yalnız bırakmadılar. Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimimize, Merkez İlçe Başkanımız Fahri Fevzi Kartal'a, Merkez İlçe yönetim kurulunun üyelerine, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram'a, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu'na, Afyonkarahisar Belde Belediye Başkan ve başkan adaylarına, bizleri teşkilat açılışımızda yalnız bırakmayan Salar halkına şükranlarımızı ve minnetlerimizi bir borç biliriz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum