phishing

PTT’ den Hacı adaylarına kolaylık

PTT’ den Hacı adaylarına kolaylık

PTT’ den Hacı adaylarına kolaylık
04 Aralık 2018 - 09:30

 

PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir halka daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kurumlarla yapılan iş birliklerine bir yenisinin eklendiğini belirtildi.

Bu kapsamda, kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen hacı adaylarının tahsilat işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için PTT mobil aracı İl Müftülüğü önünde hafta sonu hizmet verdi.

PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, kurumlarla yaptığı işbirliği sayesinde PTT’nin hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götürmeye devam ediyor. Son olarak Afyonkarahisar İl Müftülüğü ile yapılan çalışma sonucunda 2019 yılı hac kesin kayıtlarını yaptırmak isteyen hacı adayları hafta sonu para yatırmak için müftülük binası önünde hazır bekleyen PTT Mobil aracından rahatça ve zaman kaybı olmadan ödemelerini yapabildiler. PTT müdürlüğü tarafından yapılan bu uygulama hacı adayları tarafından takdirle karşılanıyor. Köklü bir kuruluş olan PTT’nin bu ve buna benzer uygulamalarını gördüklerini söyleyen vatandaşlar bu hizmeti sağlayan PTT yetkililerine teşekkür ettiler.

 

“VATANDAŞIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kurum ve kuruluşlarla şimdiye kadar yapılan ortak çalışmaya bir yenisini daha eklediklerini belirten PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, Afyonkarahisar il müftülüğü ile güzel bir çalışmaya daha imza attık. Örsdemir,”Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak 2019 yılı hac kesin kayıtları başlaması nedeniyle hacca gidecek vatandaşlarımızın kayıtlarını yaptırıp paralarını yatırabilmeleri için hafta sonu için bir mobil aracımızı Afyonkarahisar İl Müftülüğüne getirdik. Vatandaşlarımızdan bu hizmetle ilgili olumlu tepkiler aldık. Ptt’miz her zaman olduğu gibi hizmeti vatandaşımızın ayağına getirdi ve getirmeye de devam edecektir. Bu vesile ile Afyonkarahisar il müftülüğüne bize burada yer açtığı teşekkür ederim” dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum