phishing

Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası bugün sona eriyor

Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası bugün sona eriyor

Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası bugün sona eriyor
23 Şubat 2017 - 16:41

Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası bugün sona eriyor

 

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Valiliği Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğü, Sandıklı Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Huzurevleri arası “Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası” bugün sona eriyor. 27 Mart’ta başlayan turnuva öncesi Sandıklı Belediye Meydanında tören düzenlendi. Turnuvaya katılan bütün takımların tek tek seyircilere ve protokol üyelerine tanıtımının yapıldığı törende Sandıklı İmam Hatip Lisesi mehteran takımının protokol kortejine eşliği ile yapılan yürüyüş, turnuvanın yapılacağı Sandıklı Kapalı Spor Salonunda sona erdi.

 

ÇÖL BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu konuşmada, şunları kaydetti: “Sandıklı ilçemizde ilk defa böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın gururunu duyuyorum. Bu bağlamda bu turnuvanın Sandıklı’da gerçekleşmesinde emeği geçen Afyonkarahisar Valimiz Aziz Yıldırım’a, Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Alper Sezer’e, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvaya katılan bütün huzurevleri sakinlerimize, misafirlerimize ve Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevine başarılar diliyorum.”

 

AÇILIŞİ VURUŞU’NU VALİ YARDIMCISI YAPTI

Turnuvanın ilk maçından önce başlama vuruşunu; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, Sandıklı İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl gerçekleştirdiler.

Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası bugün final karşılaşmasının ardından kupa ve madalya töreni ile sona erecek.●NERGİZ MERT

YORUMLAR

  • 0 Yorum