phishing

Yeni Vali’den açıklık vurgusu

Yeni Vali’den açıklık vurgusu

Yeni Vali’den açıklık vurgusu
05 Temmuz 2017 - 19:21

Yeni Vali’den

açıklık vurgusu

 

 

Vali Tutulmaz göreve başladı: Modern yönetim anlayışının gerektirdiği ne varsa, hesap verebilirlik, açıklık içerisinde görev yapacağız

 

KURTULUŞ-Siirt Valisi iken Afyonkarahisar'a atanan Mustafa Tutulmaz, dün görevine başladı. Vali Aziz Yıldırım’ın Muş Valiliğine tayin edildiği Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Mustafa Tutulmaz, dün öğleden sonra ile geldi. Valilik girişinde AK Parti Milletvekili Hatice Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Valilik personel, kaymakamlar ve resmi kurumların yetkilileri tarafından karşılanan Vali Tutulmaz, günden güne gelişen Afyonkarahisar'a katkı sağlamak istediğini belirtti.

AFYONKARAHİSAR’I İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Kendisinin Antalyalı olduğunu hatırlatarak, Afyonkarahisar’ı daha önceden de bildiğini anlatan Vali Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın bazı hizmet ve ürünlerle Türkiye’de ön plana çıktığını, marka şehir olmaya başladığını belirterek, “Bu marka ürün ve hizmetlerin, bugüne kadar geldiği noktadan daha ileriye götürmek başta, valilik ve şahsımın olmak üzere tüm çalışanlarımızın görevi olacaktır” ifadesine yer verdi.

İl genelinde yaşayan Afyonkarahisarlıların huzur ve mutluluğunu ilerletip geliştirmek için elinden gelen ne varsa yapacağına vurgu yapan Vali Tutulmaz, “Modern yönetim anlayışının gerektirdiği ne varsa, hesap verebilirlik, açıklık, aleniyetlik içerisinde görev yapacağız” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum