phishing
ALPER AKSOY

ALPER AKSOY

KONUK YAZAR

Mhp'de Genel Başkanlık Yarışı

 

MHP muhalefetinin tek adayla kongreye gitmesi yanlıştır.

Aday sayısı artmalı, her aday kendi taraftarları ile "Surda bir gedik" açmalıdır. Genel Başkan adaylarının taraftarları muhalefet adaylarını yıpratmamaya özen göstermelidir. Keza Bahçeli'ye karşı aday olacaklar da birbirleri aleyhine konuşmamalıdır.

Adaylar arasında centilmenlik anlaşması yapılmalı 2. tura en çok oy alan aday etrafında tek yumruk olunmalıdır. Hatta Bahçeli'ye karşı aday olanlar lehine çekildikleri aday listesinde aldıkları oy oranında söz sahibi olmalıdır.

Sinan Oğan'ın Meral Akşener lehine adaylıktan feragat edeceği duyumları yanlıştır ayrıca çekilmesi doğru da değildir.

 

 

DEMOKRATİK MHP, GENEL BAŞKAN ADAYLARI VE İLKELER

Başbuğluk dönemi Rahmetli Türkeş ile kapanmıştır.

Lider ise kongre salonlarından çıkmaz; lideri zor şartlar yaratır.

MHP'nin başbuğa ve lidere ihtiyacı yoktur, kendini "Bilge" olarak sunan kibir dağlarına da ihtiyacı yoktur... MHP'nin hizmetkâr bir genel başkana ihtiyacı vardır... Öyle bir genel başkan ki kendini sadece eşitlerin sözcüsü olarak görmeli, nefis ve kibirden uzak olmalı, kendinden küçüklere bile el öptürmemeli, istişaresiz hiçbir işe soyunmamalı, MHP'yi demokratik bir yapıya kavuşturmalıdır.

MHP'yi nasıl yöneteceğini kamuoyuna geniş bir bildiri ile açıklamayan, adaylık sürecinde samimiyet ve tevazu sergilemeyen, istişareye kapalı "her şeyin en iyisini ben bilirim" tavrındaki "MHP Genel Başkan Adayları" ile asla beraber hareket etmeyeceğim, aksine karşılarında olacağım.

Alper Aksoy'un bu yaştan sonra desteği ve beraberliği ilkeler üstünden olacaktır. "Hele bir kongreyi alalım, ilkeleri sonra açıklarım" kandırmacasına karnım toktur.

MHP'nin başına yeni Stalinler istemediğimiz bütün adaylarca biline...Bu saatten sonra hiç kimsenin komplekslerini Ülkücüler üstünde tatmin etmesine izin vermeyeceğiz.

 

BAHÇELİ MHP'NİN ÇÜRÜK DİŞİDİR

Tuğrul Türkeş'in seçim hükümetinde bakan olduğunda Bahçeli şöyle demişti: "Dağdan bir serçe uçmuş dağın ne umurunda."

Her ülkücü bir bayraktır, bir kıymettir... MHP Genel Başkanı kibre kapılıp başka partilere kayan ülkücüleri serçeye, kendini dağa benzetip "umurumda bile değilsiniz" diyemez.

Öyle derseniz işte kibir dağınızdan iki milyon serçe uçtu ve genel başkan koltuğunuz sallanmaya başladı.

Keşke 2011 seçimlerinde dört milyon serçe başka dağa uçsaydı. İşte o zaman 2012 yılında Bahçeli'den kurtulmuş olacaktık.

Devlet Bahçeli MHP'nin çürük dişidir. Bu diş ağrısını, sancısını, acısını ilelebed Ülkücüler cekemez. Dişçi koltuğuna mutlaka oturmak ve çürük dişi çektirmek zorundayız; dişçi kerpeteninden korksak bile...

 

 

DESENİZE

 

Seçimi kazanan ya da kaybeden milletvekilleri!..

Çıkıp söylesenize doğruları...

Desenize:

"Bahçeli'nin tek başına tespit ettiği politikalar MHP'yi batağa sapladı"...

Ey Koray Aydın, Ümit Özdağ, Atilla Kaya, Yusuf Halaçoğlu, İsmet Büyükataman, Mehmet Önal... Neredesiniz?..

Konuşamazsınız çünkü Bahçeli hepinize kurt ağzı bağlama büyüsü yaptı.

Yoksa milletvekili maaşına mı fit oldunuz?..

Yarın Bahçeli devrildiğinde ucuz kahramanlığa soyunursanız bu günlerdeki suskunluğunuzu yüzünüze vurmazsam namerdim!..

 

HAK BİLDİĞİM YOL

 

15 yıldır hak bildiğim yolda dimdik durdum . Bu 15 yıl içinde neler gördüm neler? İlk yıllarda benim gibi düşünenlerin bir kısmı daha sonra kör biatçı oldular, kör biatçılar muhalif oldu... Bu döngüde dört tur atanlar bile gördüm... Tv. programları, internet siteleri şahit oldu bu döngüye...

 

Bahçeli yönetiminin ülkücülere yaptığı en büyük kötülük firıldaklığı sıradan bir davranış hâline getirmesidir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum