phishing

Vali Yıldırım;” ilçelerimizin hepsi güzel ve şirin”

Vali Yıldırım;” ilçelerimizin hepsi güzel ve şirin”

Vali Yıldırım;” ilçelerimizin hepsi güzel ve şirin”
17 Ekim 2016 - 17:56

Vali Yıldırım;” ilçelerimizin hepsi güzel ve şirin”

 

 

Vali Aziz Yıldırım ilçeleri tanımak, buralardaki yapılan çalışma ve faaliyetleri yerinde görmek, istek, talep ve ihtiyaçları dinlemek üzere Kızılören’e ziyaretlerde bulundu.

Programları dahilinde ilk olarak Kızılören ilçesine ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım’ı, Kaymakam Furkan Duman, Belediye Başkanı Ali Erol, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, Emniyet Amiri Vekili Fatih Aslan, İGM Üyeleri mahalle ve köy muhtarları ile ilçe müdürleri karşıladılar.

Çiçeklerle karşılanan Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam Duman’ın makamına geçti. İlçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, alt yapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Furkan Duman’dan detaylı bilgiler alan Valimiz Aziz Yıldırım, ziyaret sırasında hazır bulunan mahalle ve köy muhtarlarının taleplerini de dinleyerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Aziz Yıldırım; “Bugün ilçelere ziyaretler gerçekleştirmek için burada bulunmaktayız. Fırsat buldukça ilçelerimizin bazılarını ziyaret ettik. Bu günde Kızılören, Evciler ve Dazkırı ilçelerini ziyaret edeceğiz. Ziyaretler sırasında Kaymakamlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, ilçede bulunan daire amirlerimizle, İl Genel Meclisi üyelerimizle, köy ve mahalle muhtarlarımızla ve yöre halkı ile görüşme imkanı buluyoruz. Bu ziyaretler sırasında ilçelerimizdeki kamu çalışanlarımızı, esnaflarımızı ve yöre halkını tanımış oluyoruz. Buda bizim için çok iyi oluyor. Bu şekliyle üzerimize tevdi edilen kamu görevini yerine getirme gayreti içerisinde oluyoruz. Bugünde burada bu gaye ile bulunmaktayız. İnşallah Rabbim hayırlara vesile kılar. Tabi bizim bu bölgemizdeki ilçelerimiz il merkezine uzak durumdadır. Fakat ilçelerimizin hepsi güzel ve şirin ilçelerdir. İlçelerimizi ilimiz merkezinden ayrı görmek mümkün değildir. Sizlerle beraber olmak bizler için sevinç ve kıvanç kaynağıdır.“ dedi.

Konuşmasını tamamlayan Vali Aziz Yıldırım, sorumlu oldukları yerleşim yerleri içerisinde yaşayan vatandaşların genel istek, talep ve ihtiyaçlarını belirlemek üzere muhtarları tek tek dinledi.

Kaymakamlık ziyaretini tamamlayan Vali Aziz Yıldırım, Kızılören ilçesi programları kapsamında Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde bulundu.

Kızılören ilçesinde ziyaretleri sırasında bir kahvehane önündeki vatandaşlarla da görüşen Vali Aziz Yıldırım, ilçe halkı ile sohbette bulunurken onların istek ve taleplerini dinledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum