phishing

Vali Tutulmaz, Çay’da incelemelerde bulundu

Vali Tutulmaz, Çay’da incelemelerde bulundu

Vali Tutulmaz, Çay’da incelemelerde bulundu
09 Kasım 2017 - 16:41

 

 

Vali Tutulmaz, Çay’da incelemelerde bulundu

 

 

KURTULUŞ-Vali Mustafa Tutulmaz,  Çay ilçesinde İncelemelerde bulundu. Vali Tutulmaz, Kaymakam Turan Erdoğan’la birlikte Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kurum yetkilileriyle görüşen Vali Tutulmaz, ilçedeki yatırımlar, çalışma faaliyetleri ile asayiş konuları hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Tutulmaz, Çay ilçesinin kalkınması, büyümesi ve yaşam kalitesinin daha üst seviyelere getirilebilmesi için hep birlikte gayret edileceğini, bu anlamda da Valilik olarak her türlü desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi.

MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Daha sonra, belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Mustafa Tutulmaz onların sorunları, istek ve taleplerini dinledi. Burada bir konuşma yapan Tutulmaz, “Daha önce ziyaret ettiğimiz ilçelerimizde muhtarlarla bir araya geldiğimizde önemli problemlerinin kalmadıklarını ve daha çok sosyal yatırımlara ihtiyaçlarının olduğunu, yani daha ziyade acil olmayan taleplerinin olduğunu gördük. Bu bizim adımıza çok sevindirici bir durum. Şimdi çok şükür ki büyük bir değişim ve gelişim söz konusudur. Tabii ki hizmetlerin daimi olması söz konusudur. İhtiyaçlarda sınır yok, her zaman daha iyisi istenmektedir. Bizlerde kurum müdürleri, il ve ilçe yetkilileri ile elimizdeki imkânları, buraları daha yaşanılır, daha müreffeh ve daha huzurlu hale getirmek için sarf etmeye gayret ediyoruz” dedi.

MAKAMLARIN HAKKINI VERMEMİZ LAZIM

Vali Tutulmaz, “Köylerde işine gelip gitmeyen, iyi çalışmayan, kaytaran kamu görevlilerimiz varsa tespiti ve denetimi ilçe müdürlerimiz ve kaymakamımız vasıtasıyla yapılması biraz zordur. Aynı durum muhtarlarımız, müdürlerimiz, kaymakamımız ve benim için de geçerlidir. Oturduğumuz makamların hakkını vermemiz lazım. İyi yapılanları daha iyi yapmaya çalışmalı kötü yapılanlar var ise de onları düzeltmeye çalışmamız gerekmektedir. Biz hep beraber bunu yapabilecek güçteyiz. Dünyada ne kadar gelişmiş iller, ülkeler var ise bunlar kendiliğinden gelişmemiştir. İnsanlar oraya emek harcamış, gayret sarf etmiştir ve onun sonucu olarak o ülkeler gelişmiştir. Bulunduğumuz her yeri, kasabamızı, beldemizi, ilçemizi, ilimizi, sorumluluk aldığımız yerleri daha iyi hale getirmek için çaba sarf etmemiz gerekmektedir” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum