phishing

Üyelere büyük saygısızlık

Üyelere büyük saygısızlık

Üyelere büyük saygısızlık
21 Mayıs 2017 - 19:07 - Güncelleme: 21 Mayıs 2017 - 19:11

Üyelere büyük saygısızlık

 

2. Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Olağan genel kurulu, mevcut yönetimin Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğünden gerekli izinleri almamasından dolayı iptal oldu. Bunun üzerine genel kurula gelen üyeler mevcut yönetime büyük tepki göstererek, “Bize büyük bir saygısızlık yaptınız. Neden böyle yapıyorsunuz” dediler.

 

Geçtiğimiz hafta sonu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için dün yapılması planlanan 2. Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Olağan genel kurulu başlamasından 20 dakika sonra izin Afyonkarahisar Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünden izin alınamadığı gerekçesiyle iptal edildi. Mevcut Başkan Bekir Koçak ve eski başkan Mustafa Keser’in yarıştığı genel kurulda zaman zaman iki grup arasında sözlü tartışmalarda yaşandı. İki grubu ayırmakta polis zaman zaman zorluk çekti.

 

İZİN ALMAK BU KADAR ZOR MU?

Genel kurula katılan üyeler, genel kurulun yapılacağı günün belli olmasına rağmen mevcut yönetiminin neden izin almadığını anlamadıklarını söylediler. İkinci küçük sanayi esnafına mevcut yönetimin yaptığının doğru olmadığını ifade eden üyeler, 32 gün sonra tekrar genel kurul için bir araya geleceklerini dile getirdiler. İkinci küçük sanayi esnafı; “Yapılanlara anlam veremiyoruz. Genel kurulun bu gün yapılacağını biliyorsunuz da neden izin almıyorsunuz? İnanın anlamıyoruz. Mevcut yönetimin bunları bilmesi lazım. OHAL dönemindeyiz. Valilik ve Emniyet’ten izin almak bu kadar zor mu? Lütfen işinizi düzgün yapın ve bizleri buralarda perişan etmeyin” dediler. Polis ekipleri genel kurulun yapılmayacağını söylemesinin ardından kooperatif üyeleri salonu boşalttı. >>Devamı 3’TE 

YORUMLAR

  • 0 Yorum