phishing

Ünal Yılmaz Koleji’nde sporcular ödüllendirildi

Ünal Yılmaz Koleji’nde sporcular ödüllendirildi

Ünal Yılmaz Koleji’nde sporcular ödüllendirildi
04 Mayıs 2016 - 11:38

Özel Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Koleji öğrencileri, spor müsabakalarında gösterdikleri başarılarından dolayı kupa ile ödüllendirildiler. 

Özel Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Koleji öğrencileri Dinar’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yapılan spor müsabakalarında gösterdikleri başarılarından dolayı kupa ve madalya ile ödüllendirildiler. Dinar Gençlik Spor Müdürü Doğan Çakır, Dinar Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan, öğretmenler ve öğrencilerin hazır bulunduğu kutlama programında futbolda Yıldızlar Dinar Bölge İkincisi Kupasını takım kaptanı Oğuzhan Yılmaz, Minikler Futbol Takımı Dinar 2.’lik kupasını takım kaptanı Hamza Önel aldı. 

 

MASA TENİSİ DİNAR BÖLGE ŞAMPİYONU

Bölge birincisi Barış Özcan’a madalyasını İlçe Şube Müdürü Mehmet Ceylan taktı. Masa Tenisi Bölge ikincisi Enfal Sezgin’e madalyasını kurucu okul müdürü Ünal Yılmaz takdim etti. Madalya töreninde konuşan Yılmaz, başarılarda emeği geçen başta Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Kıran olmak üzere öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Yılmaz şınları söyledi: “Spor önemli bie eğitim vasıtasıdır. O yüzden eğitimde sporu önemsiyoruz. Okulumuzun spordaki bu ilk başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum