phishing

Engel tanımayanlar sahada

Engel tanımayanlar sahada

Engel tanımayanlar sahada
04 Mayıs 2016 - 11:39

Türkiye Basketbol Federasyonu ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen İşitme Engelliler Basketbol Turnuvası dün oynanan müsabakalar ile başladı.

A ve B olmak üzere 2 grupta toplam 8 takımın mücadele ettiği turnuvada gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşme sonucunda birbirleri ile karşılaşacak ve şampiyonluk için mücadele edecekler.

 

İSTANBUL FARKLI GEÇTİ

Haftanın ilk karşılaşmasında İstanbul İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya geldiler. İstanbul ekibinin baştan sona oynadığı karşılaşma, 112-50 gibi farklı bir skor ile sona erdi. Haftanın ikinci karşılaşmasında da Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Kayseri İşitme Engelliler Spor Kulübü karşılaştılar.

 

YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 8’li turnuvaları yerinde takip eden Türkiye Basketbol Federasyonu ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu yetkilileri, kendilerini ağırlayan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü ve personeline gösterdikleri ilgi ve alaka için de ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum