phishing

Ülkü ocakları yeni yerinde

Ülkü ocakları yeni yerinde

Ülkü ocakları yeni yerinde
16 Ağustos 2017 - 11:38

Ülkü ocakları yeni yerinde

 

Afyonkarahisar’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Ülkü Ocakları yeni binasına taşındı konu ile ilgili bilgiler veren Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının yarım asırdır Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olarak varlığını sürdürdüğünü dile getirdi. Bayram, “Kurumumuz, Türk milletinin kadim çağlardan bugünlere uzanan kültür ve medeniyet birikimini kaynak alarak, milli ve özgün bir bakış açısıyla çalışmalarını yürütmektedir. Türk gençliğinin en büyük çatısı olan kurumumuz, genelde Türk milletini ve özelde Türk gençliğini hedef alarak projeler geliştirmekte ve uygulamaktadır” dedi.

GENÇ BİR NÜFUSA SAHİBİZ

“Türkiye nüfus itibariyle genç ve dinamik bir toplum özelliğine sahiptir” diyen İl Başkanı Bayram şöyle konuştu; “Bu durum Ülkü Ocakları’nın taşıdığı sorumluluğu bir kat daha artırmaktadır. Türk milletinin evlatları, Türk devletinin geleceğini şekillendirmede en etkili faktördür. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk bu sebepten hareketle ‘Gençliğe Hitabe’yi ortaya koyarak istikbali gençlerin omuzlarına yüklemiştir. ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Ulu Önder bu görevi üstlenen gençliğe ne kadar güvendiğini de ortaya koymuştur. Atatürk’ün övgüyle bahsetmiş olduğu o gençlik şimdi Ülkü Ocakları’nın çatısı altında Türk milletinin rehberi olmaya namzettir.Afyon Ülkü Ocakları Sosyal sorumluluk projeleri ,kültürel etkinler ile gençliğe hizmet vermeye devam edecektir.

Bu hizmetleri en iyi şekilde  yapabilmek için Ordu Bulvarındaki yeni hizmet binamızda faaliyetlerine devam edecektir. Bu binamızın tadilatında emeği geçen herkese teşekkürlerimiz sunarız” diye konuştu.

                                                                             

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum