phishing

Ülkemiz şantiye alanına döndü!

Ülkemiz şantiye alanına döndü!

Ülkemiz şantiye alanına döndü!
12 Kasım 2016 - 17:13

Ülkemiz şantiye

alanına döndü!

 

Vali Aziz Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın, Bakan Eroğlu’nun sayesinde ülke genelinde hizmetleriyle destanlar yazmaya devam ettiğini vurguladı. Yıldırım: Bakanlık çalışmaları ve faaliyetleri sayesinde ülkemiz adeta şantiye alanına dönmüş ve birçok eser meydana getirilmiştir

 

 

Vali Aziz Yıldırım Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlara ziyarette bulundu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Fidanlık Müdürlüğü, Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, DSİ 183. Şube Müdürlüğü ile DSİ Sondaj Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Yıldırım, yaptığı konuşmalarda, ildeki tüm kurum ve kuruluşlarla yakından ilgilenerek kurum ve kuruluşların daha koordineli çalışmasını hedeflediğini bildirdi.

 

BİRÇOK ESER MEYDANA GETİRİLDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu sayesinde ülke genelinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı destanlar yazmaya devam ettiğine vurgu yapan Yıldırım, şunları dile getirdi: “Bakanlık çalışmaları ve faaliyetleri sayesinde ülkemiz adeta şantiye alanına dönmüş ve birçok eser meydana getirilmiştir. Afyonkarahisar’ımız da bu başarılı çalışmaların içerisinde en iyi şekilde yer almaktadır. Bunun sağlanmasında büyük emekleri olan kurum ve kuruluşlarımızın gayretleri her türlü takdire şayandır.

 

BAKAN EROĞLU’NA TEŞEKKÜR

Ziyaret sırasında suyun önemine de değinen Vali Aziz Yıldırım, son dönemlerde içme suyu temininde ve kalitesinin yükseltilmesinde büyük ilerlemeler kaydedildiğini, bunun yanında susuz ekim ve dikim alanlarının suya kavuşturulması konusunda önemli adımlar atıldığını vurguladı.

İl genelinde koruma, arıtma tesisleri, gölet ve baraj ile modern tarımsal sulama sistemleri gibi birçok yatırıma imza atıldığını belirten Vali Aziz Yıldırım, bu tesislerin kazandırılmasında emeği geçen başta Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere tüm Orman ve Su İşleri Bakanlığı yöneticilerine teşekkür etti.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum