phishing

Ücretsiz Yetenek Kursları Kazandırmaya Devam Ediyor

Ücretsiz Yetenek Kursları Kazandırmaya Devam Ediyor

Ücretsiz Yetenek Kursları Kazandırmaya Devam Ediyor
05 Mayıs 2023 - 17:29


 
        Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan ücretsiz hazırlık kursu, polis ve bekçi olma hayali kuran gençleri hedeflerine ulaştırdı. 29. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) için Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Spor Birimi tarafından açılan ücretsiz hazırlık kursuna katılan gençler, büyük bir başarıya imza attı.
 
Tamamen ücretsiz şekilde uzman ekiplerce hizmet veren hazırlık kursumuza katılan gençlerden 23’ü sınavları başarıyla geçerek hayallerindeki mesleğe adım attı. Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavını kazanan 22 genç, sözlü mülakatı da başarıyla geçerek polis, 1 gencimiz de bekçi olmaya hak kazandı. Sınav sonucunu öğrenen gençler çok mutlu olurken, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
 
POLİS VE BEKÇİ ADAYLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM
 
Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan POMEM ve Bekçilik kursumuza ilgi yoğunken, ücretsiz olan eğitimlerimiz kursiyerleri aynı zamanda başarıya da götürüyor. Adaylara programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunan ücretsiz kurs hizmetimiz 30. Dönem Pomem sınavları için yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. Hazırlık kursları ile ilgili detaylı bilgi için 0272 214 42 55 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecekler.
 
23 GENCİMİZİ HAYALLERİNE KAVUŞTURDUK
 
Gençleri tebrik eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada: “Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen, 29.Dönem POMEM – Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’nu kazanan gençlerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, meslek hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Genç kardeşlerimize her zaman destek çıkmaya devam ediyoruz. Onların hayalindeki mesleklere kavuşması için de ücretsiz kurs hizmeti gibi çeşitli projelerimiz ile yanlarında olmaya devam ediyoruz. Gençler geleceğimiz. Bunun farkındayız ve her zaman onların destekçisiyiz. Burada emeği geçen ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum