phishing

AFSÜ, İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda yer aldı.

AFSÜ, İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda yer aldı.

AFSÜ, İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda yer aldı.
05 Mayıs 2023 - 17:30


Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF'23), 19 üniversitenin paydaşlığıyla gerçekleştirildi. Fuara, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in katılımıyla kapıları açıldı. Açılış töreninde, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi'nin Yunus Emre Salonu'nda, paydaş üniversite rektörleri, iş dünyasından birçok yönetici ve öğrenci hazır bulundu. AFSÜ de, Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ekibi ve 80 öğrenci ile burada yer aldı.
 
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, fuar kapsamında AFSÜ'nün tanıtım standını ziyaret etti, öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Fuarda, öğrenciler birçok etkinliğe katılma, alanında uzman kişilerle tanışma imkânı buldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de fuar açılışında konuşmasında, gençlerin enerjisine hayran kaldığını ifade ederek, Türkiye'nin teknoloji üretkenliği konusunda da büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.
 
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ise fuarın gençler için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak, gençlerin işverenlerle birebir temas kurmasını sağlayacak geniş çaplı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirtti. Kariyer fuarlarının ülke istihdamı için önemli bir nitelikte olduğunu vurgulayan Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Tekeli ise fuarda ülkemizin lider markalarını ve akademiden ilham alan konuşmacıları gençlerle buluşturarak onların heyecanına ortak olacaklarını belirtti.
 
İKAF'23'e sponsor olan firmalara plaket takdiminin yanı sıra, öğrencilerin hazırladığı sloganlarla ödüle hak kazanan katılımcılara ödülleri de verildi. Programın sonunda tüm paydaşların katılımıyla kurdele kesim töreni gerçekleştirildi. Fuara, birçok üniversitenin yanı sıra iş dünyasından çok sayıda yönetici ve öğrenci katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum