phishing

Zeybek Başkan'dan Zafer Mahallesi'ne Ziyaret

Zeybek Başkan'dan Zafer Mahallesi'ne Ziyaret

Zeybek Başkan'dan Zafer Mahallesi'ne Ziyaret
05 Mayıs 2023 - 17:27 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 10:28


 
Atyonkarahisar belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını birinci ağızdan öğrenmek ve bu doğrultuda çözümler üretmek için ziyaretlerini sürdüren Başkanımız Mehmet Zeybek Zafer Mahallesi’ni ziyaret etti.
 
Zeybek Başkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcımız Barış Dal ve daire müdürleri ile birlikte mahalle muhtarı İsmail Gökhan Buğa ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Hemşerileri ile sohbet ederek, Muhtar Buğa’dan talep ve önerileri aldı. Çalışmaları yerinde inceledi.
 
Zeybek Başkan, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyip sorunların çözüm üretilerek en kısa zamanda giderileceğini belirtti. Mahalle sakinleri ise sorunlarını birebir aktarabildikleri için memnuniyetlerini dile getirip, yapılan çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür etti.
 
HEDEF DAHA GÜZEL BİR AFYON
 
Başkan Zeybek  "Gayemiz göreve geldiğimiz günden beri daha güzel bir Afyon için çalışmak. Her bir hemşerimizin yüzü gülsün diye ilk günkü heyecan ve aşkla gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde bizi coşku ile ağırlayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum