phishing

Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz

Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz

Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz
16 Şubat 2017 - 16:48

Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz

 

 Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İscetaş otelde  İscehisarlılar ile buluşarak 16 nisanda yapılacak olan Referandum öncesi Anayasa değişiklik maddelerini ve neden evet denilmesi gerektiğini vatandaşlara anlattı. iscehisarhaber.net’in haberine göre, Milletvekili Özkaya  ,”Türkiyenin istikrarlı büyümesinde hepinizin emeği var ,Yapılan değişiklikler ve vereceğiniz evet oyları işlerin kolaylaşması, seçimlerdeki sıkıntıların ortadan kalkması ve Türkiyemizin hedeflerine daha kolay ulaşılması için yapılan çalışmalar için olacaktır” dedi.

 İsce taş otelde İscehisarlılar ile bir araya gelen Özkaya iş adamları ve muhtarlardan referandum da kullanılacak evet oylarının önemine dikkat çekerek, CHP'nin anayasa değişikliğiyle ilgili "tek adam" eleştirileri yaptığına değindi.

 

TEK ADAMLIK ELEŞTİRİLERİNİ KABUL ETMİYORUZ

 Özkaya, şunları aktardı: "Cumhurbaşkanımızın, kurucu genel başkanımızın tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet idealini ve milletle tek yürekle olma halini CHP tek adamlıkla açıklayamaz. Maalesef anamuhalefetin tozlu sandıkları var, bu sandıkların içerisine yerleştirdikleri kavramlar var. Gün gelir 'laiklik elden gidiyor’ derler, şimdi de tek adamlığı çıkardılar. Başka zaman 'rejim elden gidiyor' tartışmaları çıkarır. O yüzden Türk milletinin karnı bunlara tok. Cumhuriyet tarihi boyunca hiç bu kadar hızlı elde etmediğimiz atılımları elde etmemize vesile olan, bize herşeyden önce liderlik eden, özellikle 15 Temmuz günü sergilemiş olduğu tavırla milleti peşinden sürükleyen Cumhurbaşkanımız'a karşı tek adamlık adı altında yapılan bu eleştirileri kabul etmemiz mümkün değil."

YORUMLAR

  • 0 Yorum