phishing

Türkiye Milli Komitesi 62. Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Milli Komitesi 62. Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Milli Komitesi 62. Genel Kurulu yapıldı
24 Mayıs 2016 - 17:27

 

 

 

 

ICC Türkiye Milli Komitesi 62. genel kurul toplantısına ATSO Başkanı Serteser de katıldı

 

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi 62. Genel Kurul toplantısına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Hüsnü Serteser katıldı.

ICC Türkiye Milli Komitesi ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, hem içeride hem de dışarıda pek çok çalkantılı gelişmenin yaşandığı bir seneyi geride bıraktıklarını belirtti.

“Tüm bu olumsuz gelişmelere ve belirsizliklere rağmen, ekonomimizin dinamizmini ve temellerimizin sağlamlığını gösterdik” diyen Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

 

152 MİLYAR DOLAR MAL İHRACATI GERÇEKLEŞTİRDİK

“2015’de 690 bin kişiye yeni istihdam sağladık. 222 milyar lira makine ve teçhizat yatırımı yaptık. Bavul ticareti de dâhil 152 milyar dolar mal ihracatı gerçekleştirdik. Uluslararası taşımacılık hizmetlerinden 14 milyar dolar, turizmden 27 milyar dolar döviz kazandırdık. Yurtdışında 5,1 milyar dolarlık yeni yatırıma imza attık. Özel sektör kaynaklı tüm bu başarılar, bizlere moral ve cesaret veriyor. 2016 yılında da kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Ama riskleri de göz ardı etmeyeceğiz.”●Kurtuluş

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum