phishing

Türkiye 80 milyonun değil gönül coğrafyamızın umudu

Türkiye 80 milyonun değil gönül coğrafyamızın umudu

Türkiye 80 milyonun değil gönül coğrafyamızın umudu
22 Eylül 2017 - 22:06

Türkiye 80 milyonun değil

gönül coğrafyamızın umudu

 

Bakan Eroğlu, Giresun’da konuştu: Türkiye sadece 80 milyonun gönül coğrafyası değil, tüm gönül coğrafyamızın Balkanlardan Orta Asya’ya kadar, Afrika’dan Ortadoğu’ya kadar, Arakan'dan Filistin’e kadar bütün gönül coğrafyamızın beklentisi Türkiye

 

 

 

KURTULUŞ-Prof. Dr. Veysel Eroğlu Fındığın Anavatanı Giresun’da 18 Tesisin Temel Atma törenine katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Giresun’da düzenlenen törende 18 adet tesisin temelini attı. Törende temeli atılan 18 tesisin toplam yatırım bedeli 165 milyon lirayı buluyor.

Giresun Valiliği Önünde gerçekleştirilen törende konuşan Eroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Burada DSİ’nin hakikaten çok büyük hizmetleri var, 16’sı DSİ’ye ait, gördüğünüz gibi Alucra’da, Bulancak’ta, Çamoluk’ta göletler, barajlar var, arkasında dereler var, dereler çok önemli. Biz burada dereleri tamamen ıslah ediyoruz, 10 tane de derenin ıslahını yapacağız”

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, fındık konusuna değinerek, "Bakanımızdan söz aldık, tüm fındıkları TMO alacak, parasını da 7 günde ödemesi yönünde karar aldık. Bu da hayırlı olsun, bunu da takip ediyoruz. Ödeme süresini de 7 güne indirdik, dekar alımı 80 kilodan 130 kiloya çıkardık, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Eroğlu, 31 milyar 500 milyon liralık yatırım yapılması beklenen Doğu Karadeniz Projesi’nin (DOKAP) 31 Aralık 2019 saat 16.59’da bitirileceğini de kaydetti.

ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Temmuz’da tarihin en kanlı alçak darbe girişimine karşı tüm Giresunluların meydanlara aktığını belirterek, "Darbeye geçit vermedi, sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu milleti bölme, parçalama, vatanı işgal etme girişimi olan, bu alçak darbe girişimine karşı milletimizin kahramanlığı sadece bizim değil dünya tarihine bir kahramanlık destanı olarak geçti” şeklinde konuştu.

Türkiye üzerinde çok oyunlar oynandığına dikkati çeken Prof. Dr. Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü bu topraklar gerçekten çok önemli, dünyanın merkezi Türkiye, dolayısıyla kalkınmamızın önünü kesmek, ülkemizin kalkınmasını önlemek için bazı ülkeler oyun üstüne oyun tertip ediyor, milletimizin bu yükselişini kesmek istiyor. Bunun için PKK, PYD, FETÖ gibi terör örgütlerine destek veriyorlar, silah veriyorlar, biliyorsunuz etrafımız ateş çemberi. Dolayısıyla bu coğrafyada ayakta kalmanın yegâne yolu güçlü olmaktan geçiyor, birlik beraberliğimizi daha da pekiştirmekten geçiyor. Çünkü Türkiye sadece 80 milyonun gönül coğrafyası değil, tüm gönül coğrafyamızın Balkanlardan Orta Asya’ya kadar, Afrika’dan Ortadoğu’ya kadar, Arakan'dan Filistin’e kadar bütün gönül coğrafyamızın beklentisi Türkiye.

TÜRKİYE KÜRESEL BİR GÜÇ OLACAK

Gönül coğrafyamızın son kalesi olan Türkiye’yi ayakta tutmak için güçlü olmamız lazım, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmemiz lazım. O bakımdan inşallah biz de büyük hedeflere doğru koşuyoruz, Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımız 3 büyük hedefi bize gösterdi, 2023 yılanda cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında Türkiye’yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşıyacağız. Fatih’in İstanbul’u fethettiğinin 600’üncü yıl dönümünde şanlı bayrak gençler sayesinde zirveye taşınacak, Malazgirt zaferinin birinci yılını yeni doğan çocuklar ve doğacaklar 2071 yılında kutladığı zaman Türkiye Allah’ın izniyle küresel bir güç olacak.”

Prof. Dr. Eroğlu, Türkiye’nin bahtının açık olduğunu vurgulayarak, 21'inci asra bu milletin mührünü vuracağını aktardı.

Konuşmanın ardından gelir getirici orman ürünlerinin kura çekimi yapılarak ailelere Bakan Prof. Dr. Eroğlu tarafından belgeleri verildi, daha sonra ise 18 tesisin temeli atıldı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum