phishing

TFF İstanbul takımlarının yanında

TFF İstanbul takımlarının yanında

TFF İstanbul takımlarının yanında
20 Ağustos 2017 - 21:53

TFF İstanbul takımlarının yanında
 Beyköy Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor’un da içinde bulunduğu Bal Liginde Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul takımlarını dört gruba dağıttı
KURTULUŞ- Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonu grupları belli oldu. Amatör Kurul, Bu sezon 15 takımla temsil edilen İstanbul'u önceki yıllarda olduğu gibi üç gruba değil, dört gruba dağıttı. 
SON İKİ SIRADAKİ TAKIMLAR YANDI 
Ligde ilk kez İstanbul ekipleri 4 grupta mücadele edecek. Bu, İstanbul ekiplerinin yararına olacak zira beşli gruplarda son iki takım mutlaka direkt düşüyordu. Dörtlü gruplarda ise muhtemelen sadece son ekip (tabii son ikiye girilmediğini var sayıyoruz) düşecek. 
TFF'YE YAPTIĞI İTİRAZ HALEN ÇÖZÜME KAVUŞMADI
Tunaspor'un, Vefaspor'un, son hafta Çayırova maçına çıkmaması nedeniyle TFF'ye yaptığı itiraz halen çözüme kavuşmadı. Eğer TFF Tunaspor'un mağduriyetini tescillerse İstanbul 9. Grup'ta 4 takımla temsil edilecek.  ‘’İstanbul-İzmir aynı grupta’’ Ayrıca yine BAL tarihinde ilk kez İstanbul ve İzmir takımları aynı gruba düştü. Bu ilke Kocaeli-İzmir eşleşmesi oldu. Bal liginde Ankara Ormanspor Bal liginden çekildiğini açıkladı.  

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum