phishing

Şehitler için oynuyorlar

Şehitler için oynuyorlar

Şehitler için oynuyorlar
20 Ağustos 2017 - 21:53

Şehitler için oynuyorlar
Afyonkarahisar Masterler tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin futbol turnuvası geçtiğimiz Cuma günü Yeni Spor Kompleksinde başladı.
SERCAN SAYIN- 15 Temmuz darbe girişiminde gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin adında düzenlenen futbol turnuvası tüm hızı ile devam ediyor. Afyonkarahisar Masterler Derneği tarafından düzenlenen turnuvada toplamda sekiz takım mücadele ediyor.
TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ALLAH BELASINI VERSİN 
İlk gün oynanan turnuva müsabakalarından sonra açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Masterler Derneği Başkanı Kamil Altınkaya, “Biz kuruluş tarihimiz olan 1995 yılından bu yana her sene Zafer haftası etkinlikleri içerisinde Türkiye’de ki Masterler kulüplerini davet ederek turnuvamızı düzenliyoruz. Malumunuz 2001 yılında şehit Gaffar Okkan Diyarbakır’da şehit olduğunda biz akabinde dernek olarak Gaffar Okkan turnuvası düzenledik. Bu sene düzenlemiş olduğumuz turnuvası ise, Şehit Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin adına düzenliyoruz. Ülkemize, ilimize bu acıları yaşattıran terör örgütlerinin Allah belalarını versin, inşallah en kısa zamanda onların kökleri kazınır huzurlu bir memleket içerisinde yaşarız” dedi.
BELEDİYE VE VALİLİĞE TEŞEKKÜR
Açıklamalarına devam eden Altınkaya, “ Turnuvamız, 18-19-20 Ağustos tarihleri arasında sürecek. Bizlere bu kapsamda destek veren Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a çok teşekkür ederiz. Tabii takımlarımız Valiliğimizin programı dahilinde Çakmak Otel’de kalıyorlar” diyerek sözlerini sonlandırdı.
YEMEKTE BULUŞTULAR
İlimizde düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin futbol turnuvası için gelen sekiz takımın oyuncuları, Belediye binasında gerçekleştirilen öğle yemeğinde bir araya geldiler. Oyuncular daha sonra Kamil Altınkaya nezaretinde Afyonkarahisar’ın tarihi mekânlarını ve Kocatepe Anıtını da gezme fırsatı buldular. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum