phishing

TEOG’un yerine yeni bir sistem getirilecek

TEOG’un yerine yeni bir sistem getirilecek

TEOG’un yerine yeni bir sistem getirilecek
20 Eylül 2017 - 21:55

TEOG’un yerine yeni

bir sistem getirilecek

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Yeni bir sistem getirilecek, güzel bir sistem getirilecek. Hepimizin çocuğu var. Öğrenciler artık çocukluğunu yaşayamıyor. Dolayısıyla bu TEOG’da büyük sıkıntı oldu çocuklar üzerinde

 

 

 

KURTULUŞ-Ahilik Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nce düzenlenen etkinliklere katıldıktan sonra memleketi Şuhut’a geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, çeşitli incelemeler bulundu.

Bakan Eroğlu’nun Şuhut İlçesi programına Vali Mustafa Tutulmaz, Şuhut Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe, İGM Başkanı Salih Sel, Şuhut Belediye BaşkanıRecep Bozkurt, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Üst düzey Yetkilileri ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri eşlik ettiler.

 MYO BAHÇESİNE AĞAÇ DİKTİ

Şuhut Meslek Yüksek Okulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile üniversite yöneticileri tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, okul içerisinde incelemelerde bulundu. Rektör Solak’tan okul hakkında bilgiler aldı.

Bakan Eroğlu, Şuhut Meslek Yüksekokulu ziyareti sırasında okul bahçesine ziyaretinin anısına ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Eroğlu, Şuhut Kaymakamlı ve Şuhut Belediyesi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TEOG ÇOCUKLARA SIKINTI VERDİ

Bakan Veysel Eroğlu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının kaldırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Eroğlu, şunları anlattı: "Yeni bir sistem getirilecek, güzel bir sistem getirilecek. Hepimizin çocuğu var. Öğrenciler artık çocukluğunu yaşayamıyor. Dolayısıyla bu TEOG da büyük sıkıntı oldu çocuklar üzerinde." dedi. Belediye Başkanı Recep Bozkurt'u ziyaretinin ardından bir gazetecinin, TEOG sınavının kaldırılmasına ilişkin sorusu üzerine Bakan Eroğlu, "Milli Eğitim Bakanı kaldırılacağını ilan etmiş, hayırlı olsun. Yeni bir sistem getirilecek, güzel bir sistem getirilecek. Hepimizin çocuğu var. Öğrenciler artık çocukluğunu yaşayamıyor. Dolayısıyla bu TEOG da büyük sıkıntı oldu çocuklar üzerinde. Yeni bir sistem üzerinde çalışılıyor. Hayırlı olmasını diliyorum."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum