phishing

TBL 8. Hafta enleri

TBL 8. Hafta enleri

16 Kasım 2017 - 17:58

TBL 8. Hafta enleri
Temsilcimiz Afyon Belediyespor’un da yer aldığı Türkiye Basketbol Liginde 8. Hafta müsabakaları sona erdi ve dikkat çeken olayları her hafta olduğu gibi bu hafta da siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam ediyoruz
KURTULUŞ- Haftanın en ilginç notu Akhisar Belediye dışında bütün ev sahiplerinin yenilgiye uğramasıydı. Zirveyi ilgilendiren maçta Türk Telekom deplasmanda Afyon Belediye'yi yenerek liderliğini sürdürdü. 3 sayı bölgesinden Afyon Belediye yüzde 13 (3/23) ile tutukluk yaparken Telekom bu bölgeden yüzde 44 (12/27) isabet buldu. Her iki takımın da birer yabancı ile oynadığı Balkent derbisinde TED Ankara Kolejliler, Ankara DSİ'yi 46 sayıda tutmayı başararak farklı bir galibiyet aldı.
ORMANSPOR, BURSA, SELÇUKLU
Ormanspor'da yerlilerin devreye giremediği maçta İstanbulspor ikinci yarıda üstünlüğünü kabul ettirip Ankara'dan galibiyetle döndü.Bursaspor Durmazlar, Bakırköy deplasmanında Dejan Borovnjak'tan katkı alamamasına karşın Karlo Vragovic ile kazanmasını bildi. Selçuklu Belediye deplasmanda Karesi'yi 37-24 ribaund farkı ile mağlup ederken İzzet Türkyılmaz dikkat çekici performans sergiledi.
BANDIRMA, DÜZCE, AKHİSAR
Sezona kötü başladıktan sonra yükselişe geçen Bandırma Kırmızı galibiyet serisini Yalova'da dört maça çıkardı.Ercan Osmani 24 sayı, 12 ribaundla maçın en iyi oyuncusu idi. Düzce Belediye tek yabancıyla gelen PETKİM'i 56 sayıda tutarak önemli bir galibiyet aldı. Bu sonuçla PETKİM bir galibiyete kaldı. Sahaya tek yabancıyla çıkan Akhisar Belediye iki yabancısını da gönderen Bahçeşehir'i mağlup ederken Reginald Holmes öne çıkan isim oldu.
HAFTANIN ALTIN KARMASI
Hasan Emir Gökalp (Antalyaspor)
Gökhan Aydın (İstanbulspor Beylikdüzü)
Can Özcan (Bursaspor Durmazlar)
İzzet Türkyılmaz (Selçuklu Belediyesi)
Barboros Bozkurt (Akhisar Belediye)
HAFTANIN GÜMÜŞ KARMASI
Eray Akyüz (Bandırma Kırmızı)
Şehmus Hazer (Bandırma Kırmızı)
Batuhan Dikmen (HE TED Ankara Kolejliler)
Kemal Canbolat (Antalyaspor)
Kaya Peker (Türk Telekom)
HAFTANIN ALTIN KARMASI (YABANCI)
TJ Campbell (Türk Telekom)
Darius Henry (Düzce Belediye)
Reginald Holmes (Akhisar Belediye)
Will Daniels (Selçuklu Belediyesi)
David Weaver (HE TED Ankara Kolejliler)
HAFTANIN 3’LÜKÇÜSÜ
Orçun Tunca (Ankara DSİ) 5/9
EN AZ SERBEST ATIŞ KULLANAN TAKIM
Afyon Belediye (6/7)


YORUMLAR

  • 0 Yorum