phishing

Taşoluk’a turist ilgisi

Taşoluk’a turist ilgisi

Taşoluk’a turist ilgisi
06 Ağustos 2017 - 17:17

Taşoluk’a

turist ilgisi

 

 

Sinanpaşa’ya bağlı Taşoluk Beldesinde faaliyete giren Değirmenönü-Yörükevi Park alanı 7’den 77’ye yerli ve yabancı her insanın ilgisini çekiyor  

 

KURTULUŞ-Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner’in girişimleri ile beldeye kazandırılan Değirmenönü-Yörükevi park alanı bir çok yerli ve yabancı misafire ev sahipliği yaparken, eşsiz görüntüsü ile kamp yapmak isteyenlerinde uğrak noktası oldu. ‘Work and Travel’ organizasyonu kapsamında Taşoluk beldesine 20 farklı ülkeden gelen turistler, Değirmenönü-Yörükevi parkına büyük ilgi gösteriyor. Ülkemizin yanı sıra özellikle İspanya, Çin, Meksika, Kore, Fransa, Ukrayna, İtalya ve İngiltere gibi Avrupa ve Asya ülkelerinden gelen yabancı turistler Değirmenönü’nde gönüllerinde eğlenerek doyasıya vakit geçiriyor.

AVRUPA VE ASYA ÜLKELERİNDEN GELİYORLAR

Beldesine kazandırdığı Değirmenönü-Yörükevi parkını her platforma tanıtımını yapan Belediye Başkanı Murat Öner, gelen tüm misafirlerin ilgisini çekecek etkinliklerde düzenliyor. Sosyal medya hesabından tüm misafirlerini paylaşarak Değirmenönü-Yörükevi Parkını cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen Başkan Öner’e belde halkı da büyük destek veriyor. Sosyal ve kültürel çalışmaların devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Öner, “Değirmenönü-Yörükevi yeril ve yabancı misafirlerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle bir çok Avrupa ve Asya ülkelerinden gelen misafirlerimiz burada kamp yaparak hoşça vakit geçiriyorlar. Hem beldemizin tanıtımını hem de ekonomisine katkı sağlıyorlar” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum