phishing

Tarlacı, sosyal konut teslim törenine katıldı

Tarlacı, sosyal konut teslim törenine katıldı

04 Ağustos 2017 - 20:09

 

Tarlacı, sosyal konut teslim törenine katıldı

 

 

 

KURTULUŞ-Dinarlı bürokrat, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tarlacı, sosyal konut projesi kapsamında Adıyaman ve Hatay illerinde inşa edilen toplam 720 sosyal konutun hak sahibi belirleme ve daire eşleştirme kura törenlerine katıldı. Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yapılan konutların Adıyaman’daki teslim töreninde konuşan Tarlacı, şimdiye kadar 31 bin 277 konutun teslim edildiğini söyledi.

SOSYAL KONUT PROJESİ VE BARINMA YARDIMI YAPIYORUZ

Tarlacı, yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Sosyal güvenceden yoksun fakir ve muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza yönelik, geri ödemeli olarak sosyal konut yapımı hedeflenmiş olup hâlihazırda ülke genelinde 31 bin 277 konutun teslimi tamamlanmıştır.

Genel Müdürlüğümüzce ayrıca ‘sosyal konut projesinin’ yanı sıra ‘barınma yardımları’ kapsamında ‘ev yapım-onarım’ programı yürütülmektedir. En büyük hayır ve mutluluk bir ihtiyaç sahibinin ihtiyacını gidermektir. İhtiyaç sahibi aileler güle güle otursunlar.”

Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın ev sahipliğinde düzenlenen törene milletvekilleri ile kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törende 472 sosyal konut hak sahiplerini buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum