phishing

Şuhut Belediye, Uşak Vefa’ya gözünü dikti

Şuhut Belediye, Uşak Vefa’ya gözünü dikti

Şuhut Belediye, Uşak Vefa’ya gözünü dikti
17 Kasım 2017 - 16:58

Şuhut Belediye, Uşak Vefa’ya gözünü dikti

 

Spor Toto BAL Liginde mücadele eden temsilcimiz Şuhut Hisar Belediyespor, bu hafta sonunda evinde oynayacağı Uşak Vefaspor maçı hazırlıklarını tüm hızı ile kendi tesislerinde sürdürüyor

 

SERCAN SAYIN- Spor Toto BAL Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Şuhut Hisar Belediyespor, Uşak Vefasporr karşılaşmasının hazırlıkların sürdürüyorTeknik Direktör Ahmet Başkurt nezaretinde Şuhut İlçe Stadında bu zorlu karşılaşmaya hazırlanan yeşil beyazlı ekip, deplasmanda kazandığı Dikili Çandarlı Gücü Spor maçının ardından Uşak Vefa sınavından da 3 puan ile dönerek hem alt sıralardan kurtulmak, hem de rakibi ile arasındaki puan farkını açmanın peşinde.

MÜSABAKALARA SIRA SIRA

Vefasporr maçı hazırlıkları hakkında bilgi veren Şuhut Hisar Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Başkurt, “Hafta içindeki çalışmalarımızda söylediğim gibi tüm takımlar bize kontsantre olarak gelmektedirler. Bizim için çokta önemli değil; şuanda bizim için lig önemini kaybetti. Biz hedeflediğimiz yeri biliyoruz. Dikili Çandarlıgücüspor karşılaşması bizim için zor geçti fakat kazanmasını bildik. Dikili Çandarlı futbol oynamak için değil, bizim futbolcularımızı oynatmamak için çıkmışlar. Biz havamızı bozmadık ve aradığımız golü bularak kendi evimizde kazanmasını bildik. Hangi takım olursa olsun oyun düzeni bozulur. Buna rağmen takımım iyi top oynadı. Rakibimiz, bize karşı iyi hazırlanmış. Kapanıp, bizim gol atmamıza engellemek istediler. Buna rağmen kendi yarı sahalarını hapsettik. Sahaya kazanmak için çıkmıştık çok şükür istediğimizi elde ettik. Tabii bu galibiyet bizim için bir başlangıç oldu ve inşallah’ta devamı gelecektir. Biz, müsabakalara tek tek bakıyoruz, ona göre hazırlanarak konsantre oluyoruz. Bu yüzden Yatağan maçı bizim için çok önemli onlar da bizim gibi alt sıralardan kurtulmaya çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi.

HER TAKIM YENECEK GÜÇTE

Açıklamalarına devam eden Başkurt, “ Vefaspor puan sıralamasın baktığınız zaman 4 puan ile 13. sırada yer alsa da yani zayıf bir takım gibi görünse de biz Şuhut olarak hiçbir zaman rakibimizi hafife almıyoruz. Bu ligde her takım birbirini yenecek güçte o yüzden biz sahaya çıkıp sadece ve sadece 3 puan almaya odaklanacağız” ifadelerine yer verdi. Tecrübeli isimden alınan bilgilere göre, takımda herhangi bir eksik ya da cezalı oyuncu bulunmadığı da öğrenildi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum