phishing

Kale Belediyespor’da hedef Sandıklıspor

Kale Belediyespor’da hedef Sandıklıspor

Kale Belediyespor’da hedef Sandıklıspor
17 Kasım 2017 - 16:57

Kale Belediyespor’da hedef Sandıklıspor

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de  10 puan ile 10. sırada bulunan Kale Belediyespor’da, Sandıklıspor hazırlıkları tüm hızı ile sürüyor. Siyah beyazlı ekip, Sandıklı karşısında kazanarak alt sıralardan kurtulmanın peşinde

 

KURTULUŞ- Denizli temsilcisi, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde bu sezon verdiği mücadele ile gönüllerde henüz taht kuramamış durumda. İlk 8 haftada sadece 10 puan toplayabilen Kale, 10. sırada yer alıyor.  Ligin başlamasından bu yana inişli çıkışlı bir performans sergileyen Ege temsilcisi evinde  Sandıklıspor ile karşılaşacak. Yapılacak maç öncesi sıkı çalışmalara hazırlanan siyah beyazlı ekip bu maçı da alarak hanesine bir 3 puan daha yazdırmanın peşinde. 9. Karşılaşmasını zorlu Sandıklı karşısındaverecek olan takım sıralamada alt sıradaki rakiplerinden kurtulmayı hedefliyor.

ANTRENMANLARA ARA VERMEK YOK

Kale Belediyespor hafta için saat 14.00 ile 18.00 arasında antrenmanlarına devam ediyor. Kondisyon hareketleri yanı sıra yaptığı tek kale ve çift kale maçlar ile hafta sonuna hazırlanan takımda moraller üst düzeyde. Tek düşünce ise ligde iddialarını devam ettirebilmek.

BAŞKANDAN TARAFTARLARA ÇAĞRI VAR

Hafta sonu yapılacak maç ile ilgili olarak Kale Belediyespor Başkanı Abdullah Karaayvaz yaptığı açıklamada “Takımımız gerek kondisyon olarak, gerek moral ve motivasyon olarak çok iyi durumda. Sezon başladığından beri inişli çıkışlı bir performans sergileyen oyuncularımız Sandıklıspor’u da 3 puanla geçecekler. Taraftarımız takımımız yalnız bırakmasın. Bu hafta sonu evimizde yapılacak olan maça tüm taraftarımız davetlidir. Bu coşkuya herkes ortak olsun” ifadelerine yer verdi.

MÜCADELE SAAT 14.00’DA

19  Kasım Pazar günü oynanacak bu zorlu mücadeleden Kale Belediyespor 10 puan ile 10. sırada yer alırken, Sandıklıspor ise 14 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. İki Ege temsilcisi arasında oynanacak bu kritik karşılaşma Kızılcabölük Semt Sahasında oynanacak ve  14.00’da başlayacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum