phishing

Su da Afyon da Eroğlu’suz olamaz

Su da Afyon da Eroğlu’suz olamaz

Su da Afyon da Eroğlu’suz olamaz
23 Mayıs 2017 - 20:01

 

 

HER ZAMAN BAKANIMIZIN YANINDAYIZ 

 

Su da Afyon da

Eroğlu’suz olamaz

 

 

 

Değişeceği söylenilen Bakanlar kurulunda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun bakan olarak devam etmesini isteyen Afyonkarahisar halkı, Eroğlu’nun her zaman yanında olduklarını söyleyerek, “Bakanımızla gurur duyuyoruz. Su ve Afyonkarahisar, asla Eroğlu’suz olamaz” dediler

 

 

 

FADİME AKAR (Özel)-AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabineyi değiştireceği yönünde haberlerin çıkması üzerine Afyonkarahisar halkı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu yeniden kabinede görmek istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen 3. Olağanüstü Kongre ile AK Parti Genel Başkanı olmasının ardından gözler değişeceği söylenen kabineye çevrildi. 2007 yılında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olan Bakan Eroğlu, seçilmesinin ardından eski adı Çevre ve Orman yeni adı ise Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevine dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından getirilmişti. Çalışkanlığı ve başarısı ile kısa sürede kabinenin en çok çalışan bakanı olan Bakan Eroğlu’na en büyük desteği de Afyonkarahisar halkı vermişti.

YAPTIĞI HİZMETLER ORTADA

10 yıldır aralıksız olarak bakanlık görevinde bulunan Eroğlu’nun görevine devam etmesi isteyen Afyonkarahisar halkı, sözlü, yazılı ve sosyal medya üzerinden Bakan Eroğlu’na desteğini devam ettiriyor. Bakan Veysel Eroğlu’nun 2007 yılında bakanlık görevine getirilmesinin ardından sadece Afyonkarahisar’a değil, ülke geneline hatta bir çok ülkeye yatırım ve hizmet ettiğini hatırlatan Afyonkarahisar halkı, “Her zaman Bakanımız Veysel Eroğlu’nun yanındayız. Onun tekrar bakan olmasını istiyoruz. Bu güne kadar yaptığı hizmetleri biliyoruz. Sadece ilimize değil, diğer illere hatta ülkelere bile su götürdü. Hayal denilen projeleri bir çırpıda bakanımız hayata geçirdi. Bakanımızı tekrar kabinede olacağından hiç şüphemiz yok. Afyonkarahisar halkı Bakanımız Veysel Eroğlu’nun arkasında” dediler.

ONUN SAYESİNDE ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Başbakan Binali Yıldırım gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kader ve dava arkadaşı olduğunu dile getiren Afyonkarahisar halkı özellikle şu ifadelere vurgu yaptı; “Bakanımızın ne kadar samimi ve çalışkan bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın kader ve dava arkadaşı olan Bakanımızın binlerce projeyi hayata geçirdi. Özellikle tarım arazilerinin sulanması için yapılan baraj, gölet ve sulama sistemlerinin çiftçilerin yüzünü güldürürken, sulanmadık arazi de bırakmadı. Asırlık projelere hayat veren Bakanımız anavatandan yavru vatan Kıbrıs’a su akıttı. Afyonkarahisar ve su Bakan Eroğlu’suz olamaz. Bakanımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bakanımız her zaman insan ayrımı yapmadan milletine hizmet eden, her defasında da ‘milletin efendisi değil, hizmetkarıyım’ diyen önemli bir insandır.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum