phishing

Spor salonu çevresi güzelleşiyor(ÖZEL-HABER)

Spor salonu çevresi güzelleşiyor(ÖZEL-HABER)

Spor salonu çevresi güzelleşiyor(ÖZEL-HABER)
14 Ağustos 2017 - 22:38

Spor salonu çevresi güzelleşiyor(ÖZEL-HABER)

 

Sandıklı’da uzun zamandır faaliyet gösteren spor salonu yanında bulunan açık basketbol sahası ve park çevresi, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün bizzat ilgilenmesi ile daha da güzelleşmeye başladı

 

SERCAN SAYIN- Sandıklıspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Öztopbaş ve yıllarını Sandıklı’da spor’un gelişmesi için elinden geleni yaparak özellikle basketbol dalında alt yapıdan oyuncu çıkarma pahasına çalışmalarını sürdüren Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Hakan Yalçın’ın isteklerini geri çevirmeyen Başkan Çöl, basketbol sahası başta olmak üzere çevrede tamamen iyileştirme çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

10 Yıllığına Sandıklı Belediyesine devir edilen tesiste basketbol’un yanı sıra, çocukların eğlenebilmeleri için masal parkı yapılacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri ile alakalı konuşan Sandıklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş, “Belediye Başkanımıza ricamızı ilettik ve sağolsun bizleri geri çevirmeyerek çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Gerçekleştirilen konuşmanın ardından basketbol sahalarımızın potaları geldi. Belediye Başkanımıza bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HEP BERABER SAHİP ÇIKACAĞIZ

Gerçekleştirilmeye başlayan çalışmalar hakkında duygu ve düşüncelerini ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda antrenör olan Hakan Yalçın ise, “ Belediye Başkanımıza spor ve çocuklarımızın geleceği için yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kısa süre içerisinde verilen emeklerin karşılığını almak gerçekten çok güzel bir duygu. Tabii bunun yanında basketbol sahası ve çevresini birliktelik içerisinde korumak ta bizlere düşüyor. Bilinçsiz insanların gelerek potalara ve çevreye zarar vermesi de çok üzücü bir durum” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum