phishing

Küçüksağrıcı güven tazeledi

Küçüksağrıcı güven tazeledi

Küçüksağrıcı güven tazeledi
14 Ağustos 2017 - 22:36

Küçüksağrıcı güven tazeledi

 

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 13’üncü Olağan Genel Kurulu toplantısı dün Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

 

SERCAN SAYIN- Orhan Küçüksağrıcı başkanlığındaki tek listeden oluşan Genel Kurula toplamda 80 delege katıldı. Gerçekleştirilen kurul’da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Fedrasyonu Genel Kurul Üyesi ve Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz’de kısa bir konuşma yaparak yeni oluşan yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

VERDİĞİMİZ HİZMET BOŞA GİTMEDİ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı 14’üncü Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Küçüksağrıcı federasyonun 28 yıllık faaliyet döneminde 22 yıl başkan yardımcısı, genel sekreter ve 11 sene boyunca da başkan olarak hizmet verdiğini belirtti. 1986 Yılında kısıtlı imkanlar ile çıktıkları yola 71 kulüp ve 230’un üzerinde delege ile devam ettiklerini de kaydeden Küçüksağrıcı, “25 senedir çok değerli ve gönüllü arkadaşlarım ile birlikte verdiğim onurlu hizmetin çektiğimiz güçlük ve meşakkatin boşa gitmediğini görüyor ve huzur buluyorum” dedi. Küçüksağrıcı, “ Yaşadığım ve aday olduğum son beş dönemde rakiplerimin olması, kurullarda çalışma arzusu olan pek çok dava arkadaşıma olumlu cevap veremememin üzüntüsünü yaşıyor ancak sporda demokrasi fikrimin tuttuğunu görüyor, mutlu oluyorum” ifadelerine yer verdi.

ALLAH MAHCUP ETMESİN

Makamların geçici, kişilerin vazgeçilmez olmadığını da ifade eden Başkan Küçüksağrıcı, “Önümüzde meşakkatli bir yol olması beni ve arkadaşlarımı asla ürkütmüyor. Federasyon binamızda asılı bulunan “amacımız hiçbir maddi çıkar beklemeksizin Türk amatör sporuna fikren ve bedenen hizmet etmek andımızdır” düşüncesinden, onurumuzdan ve itibarımızdan asla taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bizden sonraki kuşakların bizleri şükran ile anmalarını, tarihin bizi mahcup etmemesini yüce Allah’tan diliyorum” diye konuştu.

80 DELEGE OY KULLANDI

Orhan Küçüksağrıcı’nın konuşmasının ardından, divan kuruluna sunulmuş genel kurul faaliyetleri ile gelir ve giderler okunarak ibraz edildi. Yapılan ibrazın ardından, 80 delege oy kullanma işlemini tamamladı.

İŞTE YENİ LİSTE

Orhan Küçüksağrıcı’nın başkanlığında oluşan listede şu isimler yer aldı;

YÖNETİM KURULU

Asil: Genel Sekreter: Alişan Akgün, Nurettin Akşab, Orhan Ergüven, Mehmet Temur, Mustafa Türkmen, İrfan Yüksel, A. İhsan Çolak, Veli Kaplan, Sabri Tetik, Muhammet Doğan.

Yedek: Murat Karaağaç, Mustafa Çakan, Murat Altunkaya, Mustafa Oğuz, Muzaffer Can, Ahmet Emirdağı, Necati Kebeli, İsa Özbekü, Adnan Sarıyıldız, Bekir Bayram, Soner Ballıpınar.

DENETİM KURULU

Asil: Ahmet Selvi, Servet Şenel, Ömer Üçok

Yedek: Recep Badir, Abdullah Savruk, Yahya Aslan

DİSİPLİN KURULU

Asil: Celalettin Ulu, Recep Fidan, Şükrü Canver

Yedek: Atilla Mutluer, İbrahim Güleç, Abdullah Üçok

KONFEDERASYON(ÜST KURUL) DELEGELERİ

Asil: Orhan Küçüksağrıcı, Abdullah Aydoğan, M. Agah Bıyıkoğlu, Mustafa Gökdemir,Turan Saltık, Ahmet Dindoruk, Niyazi Akgedik

Yedek: Kadir Delikanlı, Nazmi Durgun, Gökhan Şahin, Orhan Aydoğdu, Sadi Çelebi, Ahmet Yılmaz, Harun Çetinel

ONUR KURULU

İshak Demiroğlu, Ali Altuntaş, Muharrem Uslu, Nihat Koçak, Orhan Genç, Ramazan Tekgül, Faik Acun, Serkan Macif, Hurşit Çetin, Şevki Ergüleş.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum