phishing

Sönmez AVM, üçüncü mağazasını açtı

Sönmez AVM, üçüncü mağazasını açtı

Sönmez AVM, üçüncü mağazasını açtı
14 Mayıs 2016 - 20:35 - Güncelleme: 14 Mayıs 2016 - 20:40

 

Afyonkarahisar’da istihdama katkı sağlayan Sönmez Alışveriş Merkezleri, üçüncü mağazasını Ambaryolu’nda açtı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve misafirlerin katıldığı açılış yapılan dua ile başladı. Kurban kesiminin ardından konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban işyerinin Afyonlulara hayırlı olmasını diledi: “Sönmez alış veriş merkezinin üçüncü şubesi tüm Afyonkarahisarlılara hayırlı olmasını diliyorum. İstihdamın artması ilimiz için çok önemli. Birincisi Çay’da açılan alış veriş merkezini Afyon’a kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Allah bereketini artırsın, tüm çalışanlara da kolaylıklar diliyorum.”

HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Çoban’ın konuşmasının ardından mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Çalışanlara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Çoban İş yeri sahibi Hacı İbrahim Sönmez ile birlikte mağazayı gezdi. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan mekan sahibi Hacı İbrahim Sönmez, “Üçüncü şubemizi Afyon’a açtık. Bu tabi ki Afyonluların desteği ile oldu. İnşallah halkımıza, vatandaşımıza iyi bir şekilde hizmet vereceğiz. Tek kendi çabamızla değil, çalışanlarımızla beraber bu hizmeti vereceğiz. Tüm halkımızın memnuniyeti için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Olgunlar Suit altında faaliyete geçen mağaza açılışlarına devam edeceklerini belirten iş yeri ortağı Mehmet Sönmez de, konuşmasında “Allah utandırmasın. Daha arkası gelir inşallah. Böyle çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonrada şube açılışlarına da devam edeceğiz. Birincisi Çay’da, ikincisi Kurtuluş caddesinde üçüncüsünü de buraya açtık. İlerde de başka yatırımlar düşünüyoruz. İl dışında değil de il içine yatırımlarımız sürecek” ifadelerine yer verdi.

ESNAF, ÇALIŞANLARLA AİLE GİBİ OLURSA KAZANIR

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Sönmez, iş yeri kapatanlara birlik ve beraberliğin önemli olduğunu hatırlattı: “Allah kolaylık versin. Gerçekten çok zor. Destek çok önemli. Bir kardeşiz ve beraber çalışıyoruz. Birbirlerini desteklerlerse inşallah bir şey olmaz. Biz her şeyden önce çalışanlarımızın desteğiyle olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz bunu canlı canlı yaşadık ve yaşıyoruz da. Tek başına herkes bir hiçtir. Ama beraber bir takım olduğunda her şey olur. Biz de bir aile şirketiyiz.” Sönmez Alışveriş Merkezleri’nin üçüncü şubesinde bir çok ürün açılışa özel indirimlerle satışa sunuldu.●Ferhat Yüksel

YORUMLAR

  • 0 Yorum