phishing

Son Dakika Bolvadin halkı su kesintisinden bıktı

Son Dakika Bolvadin halkı su kesintisinden bıktı

Son Dakika Bolvadin halkı su kesintisinden bıktı
08 Ağustos 2017 - 20:30

 

 

 

Bolvadin halkı su

kesintisinden bıktı

 

 

Bolvadin’de belediyecilik açısından yeterli hizmet üretemeyen Fatih Kayacan döneminde, içme suyu alt yapısına gerekli özen gösterilmediği ve yatırım yapılmadığı için sıklıkla su kesintisine gidilmesi ilçe halkını canından bezdirdi

 

 

KURTULUŞ-Bolvadin kent merkezinde içme suyu alt yapısındaki sorunlar yüzünden sık sık su kesintisine gidilmesi halkı canından bezdirdi. “İçme suyu şebekesi yenilenmeli” başlığıyla ilçedeki, su sorununa dikkat çeken bolvadinyenises.com adlı internet haber sitesi, şunları yazdı: “Gün geçmiyor ki bir anons duymayalım ya da sular değişik bölgelerde kesilmesin. Vatandaşlarımız Çay Barajından gelen suyun Bolvadin´e verilmesi esnasında mutlaka su şebekesinin yenilenmesini ve bunun için siyasilerin devletten destek sağlamaları gerektiğini belirtmekteler.”

BOLVADİN KAYIP ZAMANLAR GEÇİRİYOR

Öte yandan, ilçe halkı, AK Parti’den 2014 yılında Bolvadin belediye Başkanı seçilen Fatih Kayacan döneminde kent merkezindeki içme suyu şebekesine hiç dokunulmadığını vurgulayarak, “İlçemiz belediyecilik açısından kayıp zamanlar geçiriyor. Doğru dürüst ne yolumuz, ne kaldırımımız, ne de gün aşırı arıza çıkarmayan içme suyu şebekemiz var” diye konuştular.

İlçe merkezinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısının bir an önce yenilenmesi gerektiğine vurgu yapan  ile halkı, “Böylelikle arızaların önüne geçildiği gibi içme suyu kayıp kaçakta önemli oranda azalacak” şeklinde görüş belirttiler.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum