phishing

Son  Dakika…Afyonkarahisar’ın o beldesi de karantinaya alındı

Son  Dakika…Afyonkarahisar’ın o beldesi de karantinaya alındı

Son  Dakika…Afyonkarahisar’ın o beldesi de karantinaya alındı
18 Temmuz 2020 - 02:12


 
Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Serban Beldesi, koronavirüs vaka sayısındaki artış nedeniyle karantinaya alındı.
Sinanpaşa Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “16 Temmuz 2020 tarihli 35 Sayılı İlçe Hıfzısıhha Kurulu Kararı ile Covid-19 vakalarının yapılan filasyon ve diğer çalışmalara rağmen artış göstermesi nedeniyle Serban Kasabası 16 Temmuz 2020 saat 23:00 itibariyle karantina altına alınmıştır.” denildi.
SİNANPAŞA’DA KARANTİNAYA ALINAN BELDE SAYISI 2 OLDU
Koronavirüs vakası sayısındaki artış nedeniyle geçtiğimiz haftalarda Sinanpaşa İlçesi’ne ait Taşoluk Beldesi’de karantinaya alınmıştı. Dün itibariyle Serban Beldesi’nin de karantinaya alınmasının ardından ilçe de karantinaya alınan belde sayısı 2’ye çıkmış oldu.
KAYMAKAM DEMİRER’DEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Öte yandan Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer, Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’yi ziyaret ederek belde de denetim ve incelemelerde bulundu. Kaymakam Demirer, belde ziyaretinde koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması yapılan apartmanları ziyaret edip vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunup esnafları denetledi. Daha sonra Tınaztepe Beldesi’ne geçen Kaymakam Demirer, düğün denetiminde bulunup kurallara uyulup uyulmadığı hakkında bilgi aldı.
 
KOCATEPE GAZETESİ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum