phishing

Kaymakamımız 24 saat görevdeymiş gibi yaşayan bir idareci

Kaymakamımız 24 saat görevdeymiş gibi yaşayan bir idareci

 Kaymakamımız 24 saat görevdeymiş gibi yaşayan bir idareci
17 Temmuz 2020 - 20:33


 
 
İstanbul Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Suat Benli yazılı bir açıklama yaparak Şuhut kaymakamı Nurullah Kayanın Afyonkarahisar Vasli yardımcılığı görevine atanmasını kutlayarak başarılar diledi.
Benli;”Yaklaşık 2 yıldır Şuhut Kaymakamlığını yürüten Nurullah Kaya Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atanmıştır.Kendisine bu görevinde İstanbul Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği olarak başarılar diliyoruz.Hayırlı uğurlu olsun “ dedi.
Benli,Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya’nın Şuhut’ta iz bırakan Şuhut’un kalkınması ve gelişmesi için proje üreten gelmiş geçmiş Kaymakamlar içinde ilk sırada yer aldığını ifade etti.
Benli sözlerine şöyle devam etti,;”Bu güne kadar Sayın Nurullah KAYA ve Belediye Başkanımız Recep Bozkurt Derneğinizin her etkinliğine katılarak her sorunumuzla ilgilenmiş,önerilerimize sıcak bakmış yaptıkları hizmet ve projelerinde tarafımızın görüşlerine önem vermiş ve görüşlerimizi almışlardır.Kendilerine bu konu için bile teşekkürlerimizi,şükranlarımızı sunuyoruz.”
Kaymakam Kaya’nın Şuhut’a birçok proje ile eser kazandırdığını da hatırlatan Benli;” çalışkan, dürüst,proje üreten,disiplinli,işleri ve talimatları sıkı takip eden,masa başında oturmayıp sahada işleri yürüten,24 saat görevdeymiş gibi yaşayan bir idareci her yere böyle idareci gerekli” dedi.
Benli Kaymakam Nurullah KAYA’nın  Şuhut’ ta kısa ve uzun vade de hayata geçirdiği yada geçireceği projelerini de tek tek sıraladı;
1- Şuhut Keşkek Evi
2-Şuhut Patatesi marka, Logo çalışmaları       3-Şuhut patatesi tarla günü
4-Epttavm internet sitesinden patates sanal ticareti
Şuhut patatesi Dijital tarım erken uyarı tahmin sistemi projesi(Vodafone- işbank)
5-Şuhut ta Salep projesi
6-Şuhut ta tekstil yatırımları
7-Şuhut organize sanayi bölgesi reklam tanıtım yatırımcı yönlendirme çalışmaları ve bu çalışmalar sonucu ihtiyaç olan, arsa kamulaştırma çalışmaları- yeni arsa oluşturma.
8-Şuhut ta Doğaltaş mermer mozaik atölye çalışmaları
9-Şuhut ta spor faaliyetleri( güreş-tekvando- karete- whushu- parkur) hedef 300 sporcu
10-Şuhut ta yenilenebilir enerji , Orköy çalışmaları ( kulak köyü Orköy kapsamında GES sistemi kurularak köylülerin evlerinin elektrik ihtiyacı karşılanmıştır. 8 köyün su kuyuları (sondajları) elektrik giderlerinin karşılanması için Köydes Kapsamında GES sistemi kurulmuş ve köylerimizin elektrik giderleri %80 inin üzerinde azalmıştır.
11-BİNİNLER tarihi Kaya şehir ve uçak şelalesi
12-Üniversite okuyan ihtiyaç Sahibi öğrencilere Burs sağlanması
13-Şuhut Kent Müzesi
14-Yaşayan Şuhut Projesi;Şuhut ta eski evlerin 10 yıllığına kiralanıp onarılarak tekrar belirlenen hedef kitleye kiraya verilmesi. Turizmin canlandırılması
15-Kuşburnu, Alıç,Kara Mürver ahududu,Böğürtlen gibi alternatif ürünlerin organize bir şekilde yetiştirilmesi.( uygulama bahçesi amaçlı 10.500 m2 tarla satın alınması)
16-şuhut OSB de Şuhut Halkının ortaklığı ve işbirliği ile Patates işleme fabrikası kurulması
17-Üniversite okuyan ihtiyaç Sahibi 150 öğrenci aileleri üzerinden her dönem başı toplu burs verilerek desteklenmektedir.
18-Okul Yolu Güven Dolu projesi. Öncelik yayanın projesi Şuhut Uygulaması
19- Şuhut Proje Yazıyor Teknik Destek Projesi
20-Robotik Kodlama Eğitici Eğitimi Projesi
21-Akıl zeka Oyunları projesi
22- Edebiyatla İç İçe Gençlerimiz Tek Sahnede
23- Başımıza İcat Çıkar Tasarım Proje Yarışması
24-Okuyan Şuhut Nefes Alıyor
25- Veli Buluşmaları( Şuhutun tüm müstakil okul aile birlik üyeleri ile buluşma)
26- Mutluluğa Pedal Çevir
27-Şuhut Çocuk Oyunları
28- Doğal Patates Depoları Projeleri
29- üniversite Gençliği Çanakkale de projesi
30 Şuhut Gençliği Antalya da Yüzme Öğreniyor projesi
31- Hacı Nebi Konağı satın kaymakamlıkça Satın Alınarak Şuhut Konağı olarak restore edilerek Şuhut turizmine katkı sağlanması.
32 Tarım İlçe müdürlüğüne 85.000 TL karşılığı yeni araç alınarak veterinerlik hizmetlerini daha görünür kıldık.
33- Şuhut orta ve lise okullarına öğle yemeği veren firmalar sıkıntı yaşatması ve bu durumu düzeltmemeleri üzerine Kaymakamlıkça Proje yapılmış 80.000 TL ye araç alınarak öğle yemekleri Kamu imkanları ile çıkarılarak öğrencilerimize sağlıklı hijyenik yemek sunuldu.
34- Şuhut Emine Erdoğan Kız Kuran Kursu ve İlim Kültür merkezi( erkek Hafızlık kuran Kursu) doğalgaz dönüşümü Kaymakamlıkça 185.000 TL ile sağlandı.
35- emine Erdoğan Kız Kuran Kursu na yardımcı elaman eksikliğini gidermek için 3 kadın personel Kaymakamlıkça sağlanmıştır.
36- corona virüs sürecinin daha başında tedbirler ilk olarak Şuhut ta alınmış hertürlü hijyen ürünleri, maske , eldiven siper gözlükler, tulum ve ameliyat önlükleri ateş ölçer vs tedarik edilmiş sürecin uzun sürmesine binaen gerekli stoklar ilgili kurumlarda yapılmıştır. Vatandaşa hizmet sunan tüm kurum girişleri ve personeller covid -19 a karşı tedbirleri tam olarak almıştır.
Ayrıca Benli ;”Görev yapılan yerlerde şehit aileleri ve gaziler olmak üzere dezavantajlı aileler üzerine çalışmalar sürdürülmüştür. Ailelerin gelişimi için geziler ve programlar düzenlenmiş çocukların eğitimleri için pozitif politikalar üretilmiştir.
Üniversite okuyan ihtiyaç sahibi gençler, aileleri üzerinden desteklenmiş Ve dönemler halinde toplu burslar sağlanmıştır.
Sayın KAYA’nın bu çalışmalarında en büyük destek ve yardım Şuhut’un gururu Sayın Bakanımız Veysel EROĞLU ve Belediye başkanımız Sayın Recep Bozkurt’tan gelmektedir.Özellikle Nurullah KAYA ve Recep BOZKURT’un uyumu,işbirliği,güzel anlaşması Şuhut’un önünü ve geleceğini aydınlatmıştır.Şuhut kamuoyu ve halkı kaymakamdan memnundur.Dernek olarak bundan sonrada bizlerde Şuhut’a hizmet eden her idarecinin yanında ve desteğinde olacağız.Yeni atanan kaymakamımız ERKAN KAÇMAZ’dan bu hizmetlerin takibini ve Şuhut’un gelişmesi ve iş alanları için yeni çalışmalar bekliyoruz.
Sayın Nurullah KAYA’dan da  Vali yardımcısı olarak bu projelerin takipçisi olmasını bekliyoruz.Birde Belediyemizden bir talebimiz var sayın Nurullah KAYA’nın isminin bir yere verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz.Sayın Nurullah KAYA’ya
Yeni atanan kaymakamımız ERKAN KAÇMAZ’a yeni görevlerinde başarılar,kolaylıklar sağlık afiyetler dileriz.Sayın Recep Bozkurt’ada gene Şuhutumuza yaptıkları hizmetler için teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz.Tüm hemşerilerimize hayırlı Bayramlar sağlıklı mutlu günler diliyoruz.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum