phishing

Vali Gökmen Çiçek Halk Toplantısı’nda : Temennimiz Hiçbir Sorunun Kalmaması

Vali Gökmen Çiçek Halk Toplantısı’nda : Temennimiz Hiçbir Sorunun Kalmaması

Vali Gökmen Çiçek Halk Toplantısı’nda : Temennimiz Hiçbir Sorunun Kalmaması
29 Kasım 2020 - 19:42


 
 
Vatandaşların devletle olan bağını güçlendirmek, istek, talep ve önerilerini ilk ağızdan dinleyerek gelen taleplere hızlı çözüm üretmek, hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyetini artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Toplantılarının Kasım Ayı toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı.
 
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
 
Koronavirüs tedbirleri gözetilerek yapılan toplantıda Halk Toplantısına katılan vatandaşların ateşleri ölçüldü, maske kontrolü yapıldı, el dezenfektanı dağıtılarak, sosyal mesafeli oturma düzeni sağlandı.
 
Temennimiz Hiçbir Sorunun Kalmaması
 
Toplantı öncesi konuşan Vali Gökmen Çiçek: “ Her ay düzenli aralıklar sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Sorunlarınıza çözümler üretebilmek ve sizlerin devletle olan bağını güçlü tutabilmek amacıyla bu toplantılar yapılıyor. Temennimiz çözüme kavuşmayan hiçbir sorunun kalmaması. Devletimizin imkânları ve kanunlar çerçevesinde her türlü soruna çözüm üretmeye çalışacağız” dedi.
 
Sorunlara Çözümler Üretti
 
Vali Gökmen Çiçek daha sonra vatandaşlara sırayla söz vererek, kendisine iletilen istek, şikâyet ve sıkıntıları dinledi ve çözüm üretti. İş talebi, sosyal yardım talebi, doğalgaz talebi, muhtarlardan gelen halı saha ve bina restorasyonu taleplerini dinleyen Vali Gökmen Çiçek bazı sorunlara kendisi çözüm üretirken gerekli gördüğü durumlarda konuyu ilgili kurum müdürlerine ileterek gereğinin yapılmasını istedi.
 
Vali Gökmen Çiçek’e Anlamlı Hediye
 
Şiirler yazan ve 3 hafta önce hayatını kaybeden Mehmet Yiğit’in kızı Safiye Yiğit ile torunu Banu Başak Karakaya 14 kıtadan oluşan şiirin çerçevelenmiş halini Vali Gökmen Çiçek’e takdim etti. Oldukça mutlu olan Vali Gökmen Çiçek, bu anlamlı hediye için aileye teşekkür etti. Keşke Mehmet Bey kendisi takdim edebilseydi diyen Vali Gökmen Çiçek, bir gün aileye misafir olacağını ifade etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum