phishing

Son Dakika....Afyon Belediye Basket Takımı süper lige yükseldi

Son Dakika....Afyon Belediye Basket Takımı süper lige yükseldi

Son Dakika....Afyon Belediye Basket Takımı süper lige yükseldi
01 Haziran 2018 - 17:02 - Güncelleme: 01 Haziran 2018 - 17:22

Son Dakika....Afyon Belediye Basket Takımı süper lige yükseldi

 

TBL'deki temsilcimiz Afyon Belediyesi Basketbol takımı finallere adını yazdırarak rakibi Bahçeşehir Koleji'yle olan son maçını da kazanarak Türkiye Basketbol Süper Ligine yükseldi.

 

TBL Play-Off final serisi dördüncü maçında özelikle bitime beş dakika kala Serkan Menteşe ile muhteşem bir ivme yakalayan Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı karşılaşmayı 74-70 kazandı ve seride rakibine bu sonuçla 3-1 üstünlük kuran Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı, play-off şampiyonu olarak BSL'ye yükselmeyi başardı.

 

Serinin dördüncü maçı da diğerlerini aratmayacak bir yüksek tempoda başladı. Hücum ribaundlarıyla ikinci hücum şansı yakalayan Bahçeşehir, bunları iyi değerlendirerek skorda 8-4 öne geçti. Karşılıklı üçlüklerin hava uçuştuğu bu dakikalarda üstünlük el değiştirmeye devam etti. Topu bu dakikalarda daha iyi çeviren Bahçeşehir, Dixon ile basketi kaydederek skorda tekrar üstünlüğü eline aldı. Kalan dakikalarda da üstünlüğü korumaya devam eden Bahçeşehir, ilk çeyreği 20-17 önde tamamladı.

 

İkinci çeyrek Pullen ve Evren Büker'in Karşılıklı üçlükleriyle başladı. Kerem Gönlüm'le serinin bu maçından da hücum ribaundlarını toplamaya devam eden Bahçeşehir, basketi de kaydederek farkı açmaya devm etti (28-21): Bahçeşehir'in iyi savunmasına rağmen içeri iyi kateden Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı, sayıyı bulmasını bildi. Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı, bu dakikalarda iyi top çevirse de hücumu basketle tamamlayamadı ve rakibinin gerisinde kalmaya devam etti. Kalan dakikalarda farklı üstünlüğü koruyan Bahçeşehir, ikinci çeyreği 38-30 önde tamamladı.

 

Bahçeşehir'de Dixon 14 sayı, Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı'da Pullen 10 sayıyla ilk yarının skorerleri oldular. Ribaundlarda da 23-12 ile üstün kapatan taraf Bahçeşehir oldu.

 

Üçüncü çeyreğe yakaladığı ritmi devam ettirerek devam eden Bahçeşehir, savunmasının da yardımıyla farkı lehine tutmaya devam etti. Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı bu dakikalarda arka arkaya hücum ribaundlarını toplasalar da skorda ciddi bir krize girdiler. Bu krizi Altan Erol'un üçlükleriyle aşan ekibe ise cevap Bahçeşehir'den gecikmedi.  Kalan bölümde liderliği korumaya devam eden Bahçeşehir üçüncü çeyreği 51-50 önde tamamladı.

 

Son çeyreğe Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı daha etkili başlayan ekip oldu. Ancak DJ White pota altına savunmasına takılan ekip yakaladıkları ritme rağmen farkı eritemediler. Ancak Serkan Menteşe'nin 5 dakika kala yaptığı iyi savunmayı üçlükle tamamlamasıyla skor dengelendi ve Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı uyanışa geçti (57-57). Arkasından İbrahim Yıldırım'dan da üçlüğü kaydeden Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı, karşılaşmanın en kritik yerinde öne geçen ekip oldu (60-57). Mücadeleyi bırakmayan Bahçeşehir Kerem Özkan ile çok kritik bir üçlüğe imza atarak ayakta kalmaya devam etti. Coachların karşılıklı taktik hamlelerine sahne olan son bölümde Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı farkı 6'ya kadar çıkardı ve karşılaşmayı da 74-70 skorla kazandı. Seride rakibine 3-1 üstünlük sağlayan Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı, play-off şampiyonu olarak BSL'ye yükselmeyi başardı.

 

Karşılaşmayı Temsilcimiz Afyon Belediyesi basketbol Takımı'da Pullen 13 sayı, Hadi Özdemir 13 sayı 9 ribaund, Ogün Sevinç ve Hagins 11'er sayıyla, Serkan Menteşe de 9 sayıyla karşılaşmayı tamamlayarak galibiyette etkili rol oynadılar. Bahçeşehir de ise Dixon 25 sayı, DJ White 12 sayıyla tamamladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum