phishing

MHP Adayı Civelek’e büyük teveccüh

MHP Adayı Civelek’e büyük teveccüh

MHP Adayı Civelek’e büyük teveccüh
01 Haziran 2018 - 19:14

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Turan Civelek, seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köylerde yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgi görüyor.

 

 

 

Afyonkarahisar’da MHP’nin seçimlerde en yüksek oyu alabilmesi için gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarını yürüten Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, Afyonkarahisar’ın merkezinin yanı sıra il genelinde gitmedik ilçe, belde ve köy bırakmıyor. Gittiği her yerde 7’den 77’ye halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Civelek, tarım ve hayvancılık alanındaki yapacağı çalışmalardan halka bahsetti. Özellikle Afyonkarahisar’ın tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir il olduğunu hatırlatan Civelek, “Sizlerin sorunlarını yakinen biliyorum. Milletvekili olarak seçilip meclise gittiğimde bu sorunları çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Tarım ve hayvancılık sadece ilimizin değil, ülkemizin de en önemli geçim kaynaklarından birisidir. Bu kaynağın güçlenmesi ve daha ileriye taşınması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

 

 

 

“BU SEÇİM ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İLE ALAKALI BİR SEÇİM”

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin bekası için seçime gidilmesi yönünde açıklama yaptığını söyleyen Milletvekili adayı Civelek, seçimlerin Türkiye’nin geleceği ile alakalı bir seçim olduğunu vurguladı. Civelek şöyle konuştu; “Bu seçim bir beka seçimidir. Bu seçim geleceğimizle ilgili bir seçimdir. Bu seçim evimizdeki çocuklarımızın ve torunlarınızın geleceği ile ilgili bir seçimdir. Bu seçim alelade bir asla değildir. MHP Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli erken seçim vaat ederken biz hepimiz parti olarak seçime hazırdık. Çünkü biz bu devletin ve milletin geleceğini teminat altına alınması için tüm planlamamızı yapmış idik. Dolayısıyla Hedefi ve emeli sadece devletin ve milletin geleceğidir bu kadroların. Emin olun şuan Afyonkarahisar’da da sadece biz varız, sahada sadece biz çalışıyoruz, çünkü biz milletimizi seviyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum