phishing

Şimşekler üç puan için sahaya çıkacak

Şimşekler üç puan için sahaya çıkacak

Şimşekler üç puan için sahaya çıkacak
08 Nisan 2023 - 13:37


 
Afyon Şehir Gazetesi’nden Buğra Avşar’ın haberine göre;
TFF 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, yarın İnegölspor’u konuk edecek. Şimşekler’de tek hedef üç puan.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’inci Lig Beyaz Grup’ta 7’inci sırada bulunan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, yarın ligde 16’ıncı sırada bulunan Bursa ekibi İnegölspor’u Zafer Stadı’nda konuk edecek. Afyonkarahisar’a ligde aldığı 8 galibiyet 5 beraberlik ve 15 mağlubiyetle gelecek olan İnegöl ekibi 29 puanla 16’ıncı sırada yer alırken, ligde en çok mağlubiyeti bulunan 3’üncü takım konumunda bulunuyor. Temsilcimiz mor beyazlılar ise ligde oynadığı 28 karşılaşmada 11 galibiyet 10 beraberlik 7 mağlubiyetle 43 puanla 7’inci sırada bulunurken, Tarsus İdman Yurdu’nun arkasında aldığı 10 beraberlikle birlikte ligde oynadığı karşılaşmalardan beraberlikle dönen ikinci takım olarak dikkat çekiyor.
 
PLAY-OFF HATTINDA PUANLAR BİRBİRİNE ÇOK YAKIN DURUMDA
 
Play-Off hattının bir puan gerisinde bulunan şimşekler, yarın oynayacakları karşılaşmayı kazanması durumunda puanını 46’ya yükseltecek. Ligde puan olarak en yakın takipçilerinden Anagold 24 Erzincanspor, bugün deplasmanda Bursaspor’un konuğu olurken 42 puanda bulunan iki takımdan biri olan Ankaraspor, Sivas Belediyespor’un, Düzce Cam Düzcespor ise Nazilli Belediyespor’un konuğu olacak. Ligde 45 puanla 5’inci sırada bulunan Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 31’inci haftayı BAY geçecek olan takım konumunda yer alıyor. Teknik Sorumlu Kolay Palaz yönetiminde son teknik ve taktik antrenmanlarını tamamlayan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, yarın mutlak 3 puan için İnegölspor karşısına çıkacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum