phishing

Sezen : Rahmetli Erbakan hocamızın hayali olan ilaç sanayinin ilk adımlarını atacağız

Sezen : Rahmetli Erbakan hocamızın hayali olan ilaç sanayinin ilk adımlarını atacağız

Sezen : Rahmetli Erbakan hocamızın hayali olan ilaç sanayinin ilk adımlarını atacağız
26 Şubat 2019 - 22:47


 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, milletvekilleri ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosunu açtı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışın ardından heyet esnaf ziyareti ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışa halk yoğun ilgi gösterdi.
 
Milletvekili Ali Özkaya’nın ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de konuşmasında, “1994 yılında İstanbul'da bir şey değişti, Türkiye'de her şey değişti. İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ne dedi; ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedi. Kutlu yürüyüşe başladı. 25 yıldır o kutlu yürüyüşte o dünya liderinin yanında, ümmetin umudu milletin gururu Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan Bolvadinli kardeşlerimiz hiç ayrılmadı. 2001 yılında 3 Şubat depreminde Recep Tayyip Erdoğan Bolvadin’imize bir gece vakti geldi. O gün için Tarım İlçe Müdürlüğünde kriz koordinasyon merkezinde uğradı. Deprem ile ilgili sonuçları aldı. Sarı çizmesini giydi ve Bolvadin’i karış karış dolaştı. Çadır çadır gezdi. Bolvadin bunu unutur mu? 17 yıldır Sayın bakanımızın milletvekillerimizin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Bolvadin'e yaptıklarını unutur mu? Bizler de 31 Mart'ta inşallah Recep Tayyip Erdoğan'a gereken desteği vereceğiz. Alnımız ak, başımız dik şekilde Halil İbrahim Sevim kardeşimizi yanında olacak. Kıymetli hemşerilerim memleket işi gönül işi dedik. Gönül ne demek; Gönül tevazu demek. Gönül, tevazu, samimiyet demek. Gönül kardeşlik uhuvvet demek. Gönül hasbi olmak demek. Gönül memleket sevdası demek. Gönül Bolvadin aşkı demek. Bolvadin için hizmetkarız. Bolvadin'in delisiyiz. Biz inşallah 1 Nisan'da şehrül emin olarak Halil İbrahim kardeşim ile birlikte Bolvadin'de durmak yok yola devam diyeceğiz. İnşallah AK Parti makam mevki değil görev ve sorumluluk bilinci olan insanların partisidir. AK Parti Burhanettin başkanımızın meydanda haykırdığı gibi vefanın adıdır. AK Parti Bolvadin'in ta kendisidir. Bu milletin ta kendisidir. Sayın bakanımız hemşerimiz ilimize ve ilçelerimize 17 yıldır hizmetkârlık yaptı. İSKİ Genel Müdürlüğü döneminden itibaren araç gereçle istihdam ile elinden gelen her şeyi yaptı. Ben başta İbrahim Yurdunuseven vekilimize teşekkür ediyorum. Ali Özkaya vekilimize teşekkür ediyorum. İnşallah yakında Sağlık ve Tarım Bakanlarımız ile Bolvadin’i ziyaret edeceğiz. Rahmetli Erbakan hocamızın hayali olan ilaç sanayinin ilk adımlarını atacağız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum