phishing

Özkaya : Bizler Bolvadin’de şahıslara değil, Bolvadin halkına destek verdik

Özkaya : Bizler Bolvadin’de şahıslara değil, Bolvadin halkına destek verdik

Özkaya : Bizler Bolvadin’de şahıslara değil, Bolvadin halkına destek verdik
26 Şubat 2019 - 22:43


 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, milletvekilleri ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosunu açtı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışın ardından heyet esnaf ziyareti ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışa halk yoğun ilgi gösterdi.
 
“Sevim aşkla ve şevkle hizmet edecek”
AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven de “AK Parti demek dava adamlığı demek. AK Parti demek hizmet demektir. AK Parti demek ‘onlar konuşur ama AK Parti yapar’ demek, AK Parti demek ‘Niye ben değilim diyen olmamaktır.’ AK Parti kendisini hizmete adamış, aşkla, tevazu ile samimi ve gayretli olmak demektir. Burada diğer konuşmacılarımızın da belirttiği gibi tevazu sahibi, samimi gayretli bir adayımız var. İnşallah 31 Mart akşamı belediyenin koltuğuna oturacak ve aşkla şevkle hizmet edecek.
Değerli hemşerilerim buraya kadar gelerek karınca misali safınızı belli ettiniz ya hepinizden Allah razı olsun diyorum” dedi.
 
“Bizler Bolvadin’de şahıslara değil, Bolvadin halkına destek verdik”
 
Milletvekili Ali Özkaya ise “Ben Bolvadin'in zekâsına, siyaset yeteneğine hep şapka çıkardım bir kez daha çıkarıyorum değerli dostlar. AK Parti siyaseti hep yapmak üzere var. Hep yapmaya geldi ki yıkan olmadık. Hep yaptık yapıyoruz. İnşallah yine yapacağız. Bolvadinliler akıllı insanlardır. Hepimiz bu memleketin evladıyız, hepimiz bu memlekete çivinin nasıl çakılacağını biliyoruz ve gördük buraya en büyük yatırımı rahmetli Erbakan hocamız alkoloid fabrikası ile yaptı. 40 yılı geçti. Şimdi inşallah bizim amacımız gayemiz orayla birlikte ikinci etap olarak Bolvadin'de ilaç fabrikaları yapılması olacak. Bu gerçekleşecek. İki ay önce Bolvadin Belediyesi'nin isteğiyle Belediyeler Birliğinden kanal açma makinesi ihtiyacı var denildiğinde hep beraber gittik rica ettik. Bu makine geldi. O gün teşekkür ediyorlardı. Biz şahısların değil Bolvadin halkının hizmetkârıyız. Bolvadin'e her zaman hizmet ederiz. Bolvadin belediyesine 750 kişilik yurt yapılırken ne kadar çok gayret ettiğimizi, defalarca şimdiki Bakan yardımcımız Sinan Aksu Bey ile görüştüğümüzü herkes biliyor. Bolvadin Cezaevi yapılıyor, Adliyesi yapılıyor. İnşallah sayın bakanımız tekrar söyledi. Bu yarım kalan yol da bitecek. Sizler Cumhurbaşkanımıza oy veriyorsunuz AK Parti'ye oy veriyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum