phishing

Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Eroğlu : Bolvadin'e hizmet etmeye devam edeceğim

Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Eroğlu : Bolvadin'e hizmet etmeye devam edeceğim

Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Eroğlu : Bolvadin'e hizmet etmeye devam edeceğim
26 Şubat 2019 - 22:50 - Güncelleme: 26 Şubat 2019 - 23:45


 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, milletvekilleri ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosunu açtı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışın ardından heyet esnaf ziyareti ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışa halk yoğun ilgi gösterdi.
 
“Bolvadin’e büyük destek verdiler”
 
AK Parti İlçe Başkanı Ömer Dayı konuşmasında, “Bolvadin her zaman hizmetlerde bir numara olmuştur. Bakanımız ve vekillerimiz burada, büyük destek verdiler. İlk defa bir ilçede üçüncü Meslek Yüksek Okulu açıldı. Bunu AK Parti yaptı. Bakanlarımız milletvekillerimiz yaptı. Türkiye'de ilk defa Fen Lisesi açılan Sosyal Bilimler Lisesi açılan ilçe sadece Bolvadin’dir. Bu hizmetlere inşallah yenilerini de ekleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Afyon mitinginde dedi ki; ‘Bolvadin, Emirdağ, Çay duble yolu tamamlanacak. Dinar yolu başlayacak’ dedi. Yine ilçemiz bir numara olacak ve ciddi yatırımlar alacaktır” ifadelerine yer verdi.
 
İçişleri Bakanı Soylu’dan telgraf
 
Dayı’nın konuşmasının ardından mitinge davet edilen ancak yoğun programı nedeniyle katılamayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun telgrafı okundu. Soylu telgrafta, “AK Parti Bolvadin seçim bürosu açılışı nedeniyle yapmış olduğunuz davetiniz için teşekkür ediyorum. Yoğun programım nedeniyle nazik davetinize katılamadığım için üzüntülerimizi belirtir, adayımız kardeşimiz Halil İbrahim Sevim kardeşime ve tüm Bolvadin'de hemşerilerime sevgi ve selamlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
 
 

“Bu can bu tende oldukça Bolvadin'e hizmet etmeye devam edeceğim”
 
Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da bir konuşma yaptı. Eroğlu konuşmasında,”Ben her Bolvadin'e gelişimde ayrı bir heyecan duyuyorum. İnanın bizim kütüğümüz buradan çıktı. Ben buranın Öz hemşerisiyim. Bolvadin’in hizmetkarıyım. Bu can bu tende oldukça Bolvadin'e hizmet etmeye devam edeceğim. Halil İbrahim Sevim kardeşim hakikaten samimi, gayretli ve heyecanlı, aynı zamanda sevimli. Dolayısıyla inşallah hep birlikte başkanımızı seçeceğiz. Sevgili kardeşlerim az önce değerli İl Başkanımız şunu ifade etti; Bolvadin Afyon’da siyasetin merkezidir. Şimdi değerli kardeşlerim tabii ki AK Parti'de vefa vardır. AK Parti vefa partisidir. Hizmet partisidir. Sayın Burhanettin Çoban belediye başkanıydı ama genel merkez takdir etti, bu sefer adayı değiştirdi. Mehmet Zeybek olsun dedi ama Burhanettin Çoban dedi ki ben Reis'in her daim yanındayım dedi. Kendisini alkışlıyoruz. Şimdi kardeşler bunlar kısmet meselesidir. Bunu anlamamız lazım. Ben 2004 yılında Sayın Cumhurbaşkanımıza dedim ki ‘İstanbul halkı beni çok seviyor. Ben müsaade edersen İstanbul Büyükşehir Belediyesine aday olacağım’ dedim. Temayülde de yüzde 66 aldım. Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakandı. Dedi ki ‘Türkiye'nin su meselesini, barajlarını halledecek insana ihtiyacım var.’ Reis ne dediyse onu yaptık. Esas vefa budur” ifadelerine yer verdi.
 
Konuşmaların ardından Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosu açılışı yapıldı. Heyet daha sonra Bolvadin ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Baki kullap
    5 yıl önce
    Sayın Bakanım sizde gereğini yapamadiniz. Insiyatif almadınız. Ağırlığınızı koyup gereğini yapsaydiniz şimdi bu duruma dusmezdiniz.