Afyonkarahisar’ın Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, ilçe merkezi ve köylerinde yaşayan Şehit aileleriyle bir araya geldi.
Şehit aileleriyle birlikte öğlen yemeği yiyen Kaymakam Emin Güngör, Şehit aileleriyle tek tek yakından ilgilendi, onlarla sohbet ederek, sıkıntılarının olup olmadığını sordu.
Sultandağı Kaymakamı Emin Güngör, Şehitlerimizin ve şehit ailelerinin bu vatan için ayrı bir yere sahip olduklarını ifade etti.
Kaymakam Güngör, “Bizler her zaman Şehit ailelerimizin yanındayız. Sizler bize değil bizler size geleceğiz. Onun için 24 saat sizlerin emrinizdeyiz. Sizin evlatlarının bu vatan için canlarını verdi. Bizleri de birer evladınız olarak görün ve her türlü sorununuzu bizlere aktarın. Sorunlarınızı birlikte çözelim” dedi.
Sultandağı İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen yemekte Şehitlerimiz de dualar eşliğinde rahmetle anıldı. ●Kurtuluş



YORUMLAR