phishing

Ramazan Yaman Türkiye Şampiyonu Oldu

Ramazan Yaman Türkiye Şampiyonu Oldu

Ramazan Yaman Türkiye Şampiyonu Oldu
08 Nisan 2019 - 16:51


 
Özel Park Sağlık Koleji 10.sınıf öğrencisi Ramazan Yaman, Antalya / Kemer’de düzenlenen “Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında, 96 sıklette 108 koparma, 136 silkme ve 244 toplamda olmak üzere 3 dalda da şampiyon oldu.
 
Ramazan Yaman’ın Antrenörü Abdülrezzak Avcı, hedeflerinin 2020 Tokyo olimpiyatlarında Milli formayı giyip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Daha sonra düzenlenecek uluslararası turnuvalarda Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda programladıklarını söyledi.
 
Özel Park Sağlık Koleji 10.sınıf öğrencisi Ramazan Yaman; “Türk bayrağını göndere çekmenin hayaliyle yaşıyorum. İnşallah Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olacağım ve bayrağımız göndere çekilirken en gür sesimle, onurla, gururla İstiklal Marşımızı haykıracağım” dedi.
 
Özel Park Sağlık Koleji Genel Koordinatörü Fesih Aktaş, “Ramazan spor alanındaki başarısının yanında derslerinde de oldukça başarılı bir öğrencimiz. Hem öğrenci arkadaşlarının hem eğitim kadromuzun takdirini kazanmış, ikili ilişkileri, iletişimi çok üst düzeyde, kendinden emin, saygılı yani örnek bir öğrencimiz. Öğrencemizle gurur duyuyor, Parkhayat ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum