phishing

Hemşehri Dernekleri, Afyon Eğitim Vakfı İçin Birlikte Hareket Edecek

Hemşehri Dernekleri, Afyon Eğitim Vakfı İçin Birlikte Hareket Edecek

Hemşehri Dernekleri, Afyon Eğitim Vakfı İçin Birlikte Hareket Edecek
08 Nisan 2019 - 16:50


 
Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker Ankara’da Ankara’daki vakıf ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi.
 
Toplantıya Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Dinar Ve Yöresi Dernek Başkanı Mehmet Tekin, Bolvadinliler Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğruyol, Bolvadinliler Dayanışma Vakfı Kurucu Üyesi Yahya Pektaş, Bolvadinliler Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Sarısoy, Sandıklılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Masen Doğan, Sandıklılar Vakfı Genel Sekreteri Mehmet Tuncer, Sandıklılar Vakfı Kurucu Üyesi Em.Alb. Ahmet Bilginsoy katıldılar.
 
Toplantıda Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından Afyon Eğitim Vakfı ile ilgili bir sunum yapıldı. Toplantıya katılan tüm dernek ve vakıflar tarafından bilgilendirmenin çok faydalı olduğu dile getirilerek vakfa ne gibi destek yapılabileceği konuşuldu. Toplantıya katılan sivil toplum örgütü temsilcileri, Afyon Eğitim Vakfı’nın başlattığı SMS kampanyasını desteklemek için tüm üyelerine duyuru yapacaklarını ve gerekli desteği sağlayacaklarını söylediler.
 
Toplantıda Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ankara’daki iş insanlarının da dahil olacağı daha bir organizasyon yapılmasına karar verildi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum