phishing

Radyo dalgalarıyla ameliyatsız gençleşin

Radyo dalgalarıyla ameliyatsız gençleşin

20 Eylül 2017 - 21:51

Radyo dalgalarıyla

ameliyatsız gençleşin

 

 

 

İnsanlara anestezi almadan, ameliyat olmadan daha konforlu ve sosyal hayatlarına devam ederek gençleşme imkanı veren hybird radio frekans ve mikro iğne yöntemi, Özel Fuar Hastanesi’nde de uygulanıyor

 

 

 

KURTULUŞ-Özel Fuar Hastanesi Cildiye ve Zührevi Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Ertan Ercan, hibrid enerji ile cilt gençleştirme hakkında bilgi verdi.

Radyo frekans dalgalarının cilt gençleştirme ve ciltteki kırışıklıkları tedavi etme amacıyla kullanıldığı hybird radio frekans ve mikro iğne yönteminin kadınlara ve erkeklere rahatlıkla uygulanabildiğini ve etkili bir ameliyatsız estetik yönetimi olduğunu anlatan Dr. Ercan, “Bu teknik, radyo frekansla cilt  estetiğini sağlayan zararsız,güvenli ve kesin sonuç veren estetik operasyonlardan bir tanesidir” dedi. Ercan, “Yaşımız ilerledikçe cildimizde sarkmalar ve kırışıklıklar kaçınılmaz hale gelir. Oysa hep daha genç ve daha diri görünmek isteriz. Bu nedenle cildimize ameliyat, botoks, ya da birtakım cerrahi işlemler yaptırmak zorunda kalırız. Acısız, ağrısız ve ameliyatsız gencecik bir cilde kavuşmak istiyorsanız Hibrid Radyo Frekans ile cildinizin 10-15 yaş daha genç görünmesi mümkün” görüşünü ortaya koydu.

TEK SEANSTA BİLE ETKİLİ SONUÇLAR ALINABİLİR

Cildiye ve Zührevi Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Ertan Ercan’ın verdiği bilgiler şöyle: “Seanslarımız yaşa, bölgeye ve istenen sonuca göre değişmektedir. Yaklaşık 4-8 seans sürmektedir. Bunun yanında tek seansta bile etkili sonuçlar elde edilebilir. Bir seans 30 dakika ila 2 saat arası sürmektedir. Elbet bu süre yaşa göre farklılık gösterebilir.Örneğin, 50 ve üzeri yaşlarda 3-4  seansta sonuç alınırken, 30-35 yaşlarında ise tek seansta etkili  sonuçlar elde edilebilir.

Hybird  Radio   frekans ve mikro iğne yöntemi  sadece yüze yapılmadığı için yapılan bölgenin büyüklüğüne göre  süre değişiklik gösterebilir. Kimi bölgede 30 dakika sürerken, kimi bölgede ise 2 saat bir zaman alabilir.”

YÖNTEM NERELERE UYGULANIYOR

Hybird Radio Frekans ve mikro iğne yöntemi ile yapılan cilt gençleştirme operasyonları hakkında da açıklamada bulunan Uzm. Dr. Ali Ertan Ercan, şunları kaydetti: İnce kırışıklık tedavisi, akne, yara izleri ve leke tedavisi, kaş kaldırma ve boyun toparlama Cilt rejivenasyon tedavisi, PRP ve ürün emilim  arttırma, geniş porların tedavisi, çatlak ve selülit  tedavisi, hiper hidroz tedavisi, telenjektazi tedavisi.

UYGULAMA HÜCRELERİ UYARIYOR

“Hybird radio frekans yöntemi sadece kırışıklık sarkma ve gevşemeleri tedavi etmek amacıyla değil göbek, kalça, basen gibi bölgesel yağları  radyo dalgaları ile eritmek amacıyla da kullanılmaktadır” diyen Dr. Ercan, açıklamasında şunlara yer verdi: “Yüzde kırışıklık, yaşlanma, elastikiyet kaybı veya sarkma olan bölgeler odaklanan radyo frekans  dalgalarının açığa çıkardığı ısı dalgalarının,cildin kolajen madde salgılamasını teşvik ettiği bilimsel olarak ispatlanmış ve bu kuraldan yola çıkılarak  günümüzde bir çok değişik estetik cilt geçleştirme tekniği geliştirilmiştir.

Hybird Radio frekans ve mikro iğne yöntemi cildin yarım cm kadar altında olan ve kollajen madde  üreten mezoderm hücrelerini uyarmaktadır. Bağ doku adıda verilen bu hücreler, radyo frekans dalgalarının oluşturduğu ısı  nedeniyle yok olan kollajen  madde yerine yeni kollajen üretimine başlamakta ve kısa sürede  cildimiz daha genç ve gergin bir hal almaktadır.Aynı zamanda artan hyaluronik asit ara maddesi ile cildimiz daha genç ve gergin bir hal almakta ve elastik bir yapıya kavuşur. Yüz bölgesi dışında kişinin isteğine göre kalça, yan karın, basen ve karın bölgelerinde de Hybird Radio frekans ve mikro iğne yöntemi uygulanır.Kusurlar yok edilir  veya en az indirilir.

UYGULAMA KANSEROJEN DEĞİLDİR

Cildinde gevşeme ve sarkma görülenlerde  elastikiyet kaybını gidermek için kullanılan bu yöntem,  alın ve göz çevresindeki çene altında, çene ve çene altında, karın,iç uyruk ve kollarda gevşeyip sarkan  cilt dokusunun toparlanmasında bozulan yüz ovalinin sıkılaşmasında, kalça bölgesinde kalkık ve yuvarlak olarak biçimlendirilmesinde uygulanabilir.

Botokstan korkan, hatalı sonuçları nedeniyle çekilen ya da başka arayışları olanlar  hybird radio frekans yönteminde kanser etme riski bulunmadığını belirten Dr. Ercan, sözlerini şöyle tamamladı: “Fakat bu teknik kanserli hastalarda uygulanmaz.Deri ve altındaki dokuda bulunan dipkollajen liflere ısı verilerek yapılır,elle kullanılan bir aparat yardımıyla hafifçe deriye temas ve penetre olan mikro iğne aparatlara zararsız RF enerjisi derinin altına gönderilir.Bu ısıtma işlemi derinin altındaki dokuları sıkılaştırılarak,yeni kollojenlerin oluşturulmasını sağlar.Bu da cildin görünen bölümünde gerginlik ve sıkılaşma olarak kendini gösterir.Dolayısıyla işlemi kansere davetiye çıkarması mümkün değildir.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum